18 juni 2013

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Toen ik dit masker kocht, kreeg ik meteen een aantal overtuigende reacties op Twitter. Blijkbaar zorgt het REN Glycolactic Radiance Renewal Mask voor supermodel skin. Alright, dan heb je mijn aandacht!

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Estée Lauder Advanced Night Repair - Olaz Regenerist

Met supermodel skin bedoel ik dat het de teint verheldert en je een soort van nieuwe huid geeft. Eentje waarbij de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en waarbij je huid er op slag beter uitziet. Op een vrij 'gezonde' (knipoog) manier dan toch, want het oranje goedje zit vol natuurlijke fruitzuren (passievrucht, citroen, druiven en ananas) en papaïne (papaya). Oftewel: een masker met 6,5% glycolzuur, met een AHA-concentraat met 10% fruitzuren. Het resultaat: een geëxfolieerde bovenste huidlaag, een verbeterde celvernieuwing en buh-bye fijne lijntjes.

Over fruit(zuren) gesproken: het masker ruikt heerlijk. Héér-lijk. Fruitig, uiteraard. De eerste keer deed het mij denken aan fruit punch, de tweede keer voelde het alsof ik abrikozengelei recht uit het potje op mijn gezicht aan het smeren was. Oranje, plakkerig, heerlijk ruikend spul.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Ik smeer het goedje rijkelijk over heel mijn gezicht en nek en loopt dan een tien- tot dertigtal minuutjes rond als een oranje moerasmonster. REN adviseert het eens per week gedurende tien minuten te laten inwerken, maar een half uur is zeker ook doenbaar, op voorwaarde dat je geen gevoelige huid hebt. In dat geval is het Glycolactic Radiance Renewal Mask zelfs helemaal te mijden, want gevoelige divahuidjes zullen hier hoogstwaarschijnlijk te heftig op reageren.

Soms ervaart mijn gemengde huid een lichte tinteling als ik het masker op heb, maar nooit irritatie. Na de inwerktijd is het tijd voor het betere spoelwerk. Er zat een katoenen doekje in de verpakking, maar ik zie daar het nut eigenlijk niet van in. Warm water en je handen doen het werk meer dan behoorlijk. 

Tegen die tijd heeft het oranje plaksel al je dode en verstopte huidcellen en de zwarte mee-eters weggevreten en blijf je inderdaad achter met een gladde, zeer goed uitziende huid. Ik denk zelfs dat ik de tweede keer meer onder de indruk was dan de eerste keer keer, want dan pas zag ik het enorme verschil met ervoor.

Estée Lauder Advanced Night Repair - Olaz Regenerist

Estée Lauder Advanced Night Repair - Olaz Regenerist

Dan is het tijd voor de nazorg met producten die mijn huid herstellen en terug in balans brengen: Estée Lauder Advanced Night Repair (Eye voor de ogen en het Serum voor de rest van mijn gezicht en nek) en Olaz Regenerist Night als nachtcrème. Gooi er nog een goede nachtrust bovenop et voilà, supermodel skin at your service!

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask - 50 ml  voor € 46,80 bij Cosmeticary
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik heb hem vorige week voor de eerste keer gebruikt en ik moet zeggen, ik was onder de indruk. Als ik het zo hoor wordt het alleen maar nog beter.. Ben benieuwd! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, maar ik kocht vorige week al het foam masker van Babor (dat leerde ik trouwens hier op je blog kennen) en een reiniger uit het nieuwe gamma van Estée Lauder, eentje dat je ook als masker kan gebruiken. Duss... deze houd ik in mijn achterhoofd 'voor later' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Estee Lauder ken ik wel, maar van dat masker van heb ik nog nooit gehoord! Ben wel nieuwsgierig geworden nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne mask, wel prijzige producten maar dan heb je ook wat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waauwie! dat klinkt als een masker dat ik moet proberen ^^ Tis wel leuk dat het ook in een pompflacon is en dat je echt alles eruit kunt halen (dat plastic vanbinnen verschrompelt helemaal). Een paar maanden geleden had ik nog nooit over REN gehoord maar de laatste tijd is iedereen echt lovend !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt ongelooflijk! Eens zien of dat op een 10 jaar oudere ook nog werkt!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig