22 juni 2013

SHOPLOG: Sneakers
Het is de week van de sneakers. De fashionable sneakers van March23 waren een koopje. Aan volle prijs had ik ze nooit gekocht. Het bewijs vind je op mijn Instagram: ongeveer een jaar geleden trok ik deze foto aan een schoenenwinkel in Knokke, waar ze een megaselectie aan March23 hadden, inclusief zilveren, gouden en rosé exemplaren, maar ik met lege handen naar huis ging. Wegens de schoenen ietsje te duur en/of ik ietsje te gierig. Maar gisteren was ik in Antwerpen en daar stonden ze serieus afgeprijsd. Het is geen standaardkleur, maar ik vind deze zilveren sleehaksneakers best wel wat hebben, zeker onder een jeans.


Deze sneakers zijn helaas niet zo fashionable. En ik wist ook niet zeker of ik ze op de blog zou moeten zetten, haha. Wie mij al veel langer kent, weet het al: in het middelbaar hadden wij een vervelende turnlerares. Ze vond atletiek een geweldige sport (dus de helft van het jaar liepen en sprongen wij rond een piste) en ze had zo haar eigen systeem van puntenverdeling (dat was niet het enige vervelende aan haar, trouwens). De beste van de klas kreeg een 10, en de rest kreeg punten navenant de resultaten ten opzichte van de beste. Dat klinkt nog redelijk aannemelijk, ware het niet dat er in mijn jaar allemaal Vlaamse/Belgische kampioenen atletiek zaten. Een onmogelijke taak om meer dan een 6 te halen en daar moest ik dan ook nog eens heel erg mijn best voor doen. Zeer frustrerend om nooit, maar dan ook nooit goede punten te kunnen halen in een sport die ik meer en meer begon te haten. En toch kocht ik deze week Asics.

Kijk, het is simpel. Eens je een bepaalde leeftijd bereikt, kan je gewoon niet alles blijven eten wat je wilt zonder de gevolgen ervan te zien op de weegschaal. En ik beweeg wel op de dansles, maar dat is niet meer voldoende. Dus moet ik een extra inspanning doen, opdat ik kan blijven eten wat ik wil. Want laat een ding duidelijk zijn: ik weiger om mij te verlagen tot een of ander crashdieet, alleen maar sapjes te drinken of nooit meer brood of spaghetti te eten. Da's misschien leuk voor anderen, maar niet voor mij.

Dus ik ga joggen. Niet hardlopen, joggen. Ik heb geen idee of ik het ga kunnen, maar ik heb ook geen aantal kilometers of records voor ogen die ik zou willen verbreken, ik wil gewoon lang genoeg (kunnen) lopen, zodat er voldoende verbranding optreedt. Zodat ik daarna weer kan eten, uiteraard :)
Share:

15 opmerkingen

 1. De sneakers zijn heel mooi. Normaal zie ik dit niet echt graag, omdat er ook heel veel lelijke exemplaren circuleren, maar met de zilvere kleur vind ik ze best goed meevallen :) ik wens je veel succes met het joggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht laatst ook nieuwe sneakers. Ze zijn van Le Coq Sportif. Wit met roze :)

  Ik denk niet dat je spijt zal krijgen dat je die Asics hebt gekocht. Mijn broer heeft ze ook voor te sporten (lopen) en ze zijn naar het schijnt heel goed en fijn :)

  Ga je starten met lopen met het bekende start to run programma?

  succes met het joggen en veel plezier met je schoeisel :)

  hopelijk kan je toch een beetje blijven eten wat je graag eet.

  En bah, wat een vervelende turnlerares, zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog een beetje op zoek naar trainingsschema's, maar Start To Run is een dikke kanshebber. Is een realistisch tempo voor mensen die eigenlijk geen loopervaring hebben, blijkbaar :)

   Verwijderen
  2. aah, succes :) ik hoop wel dat je geen blaren door je nieuwe sportschoeisel krijgt tijdens het sporten ;)

   Verwijderen
 3. Ik kan start to run echt aanbevelen ! Dat bouwt rustig op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal ben ik niet zo voor dat soort sneakers, maar ik vind dit paar eigenlijk heel leuk! En veel succes met 't lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie hardloopschoenen (of eh, jogschoenen) heb je aangeschaft. Ik moest wel lachen om je verhaaltje over eten en sporten. Ik zou ook nooit willen diëten. Nu hoeft dat gelukkig ook niet, maar mocht ik aankomen, dan zou ik zeker ook kiezen voor meer bewegen. Al zou ik dat ook wel voor mijn conditie mogen doen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke sneakers ! Ik hoop in de solden ook nog een paar M23 sneakers te kunnen scoren. En dat sporten, tja dat moet hier ook.. Anders kan je mij binnen de kortste keren rollen. Al moet ik zeggen dat ik best wel geniet van het fitnessen. Het is eerder mij naar de fitness slepen dat wat moeilijker gaat :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze zilveren zelfs mooier dan de gouden! En zoals hierboven al vaker wordt gezegd, start to run is echt ideaal om mee te beginnen. Het motiverend en niet zo moeilijk om vol te houden! En met leuke, nieuwe sneakers, moet dat zeker lukken!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De sneakers zijn geweldig! I love silver shoes!Veel succes met het joggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love the silver shoes!! En de sneakers zijn ook leuk, veel succes met het joggen, ik zou er echt waar ook aan moeten beginnen (Almost the same age, I feel your pain ;)) maar ik vind er echt niet de tijd voor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, ik ga ook wat beginnen lopen, want zoals je zegt, als je wilt blijven eten wat je graag eet...
  Die sneakers van March23 zijn zalig, ik heb er zwarte met een verhoogde hak, je zult er zeker content van zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk die zilveren sneakers van March23! Zilver staat echt onder zoveel, ga je echt veel plezier van hebben.

  En inderdaad, vroeger kon ik echt alles eten, maar nu merk ik zelf ook dat het niet meer kan. Ik ben nu al eventjes terug aan het joggen en moet mezelf telkens weer moed inspreken, maar als je terug bent van een toertje voel je je zooo goed! Veel succes ;)

  windowonmywardrobe.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig