24 juni 2013

REMINGTON SMOOTH & SILKY 5 IN 1 CORDLESS EPILATOR


Ik ken Remington eigenlijk vooral voor hun styling tools, ik heb er een stijltang en een krultang van waar ik zeer tevreden over ben. Maar ze hebben dus ook epilatorlijn! Die bestaat uit drie toestelletjes, waarvan ik er eentje kon testen. 
Remington Smooth & Silky 5 in 1 Cordless Epilator werkt volledig draadloos, je laadt hem op voorhand op en kan hem dan een dik half uur draadloos gebruiken. Zeer handig, en dat is voor mij toch wel een basisvereiste als ik een epilator gebruik. Met snoer is het gewoon minder handig, en zonder snoer kan je gewoon manoeuvreren hoe je het wilt.

Je kan hem zowel droog als nat gebruiken, maar zelf epileer ik eigenlijk vooral droog. Ik scrub mezelf op voorhand goed onder de douche, zodat de dode huidcellen weg zijn, ik de haartjes nog korter bij de wortel kan grijpen met de epilator en zo heb ik ook minder tot geen last van ingegroeide haartjes.


Bij Remington hebben ze dat trouwens goed begrepen, want je krijgt er ook een scrubhandschoen bij. Zalig hoe de details gewoon kloppen, bij de stijltang had ik dat gevoel ook al, toen er een beschermhoes/matje bij zat. Zo'n details maken het gebruik eens zo fijn!

Het epileren zelf gaat gemakkelijk, de Smooth & Silky epilator heeft een bewegende kop en een precisielampje waarmee ik goed kan werken en hij haalt de haartjes prima weg. Ik gebruik voornamelijk het standaard opzetstuk, maar er zitten maar liefst vier extra opzetstukken bij, dus je kan het gewoon aanpassen naar eigen wensen.Eens klaar, kan je de kopstukken nog reinigen met het bijgeleverde borsteltje en het hele pakket (opzetstukken, epilator, adapter, scrubhandschoen) steek je compact weg in het bijgeleverde opbergtasje.

Ik vind de Smooth & Silky een zeer volledige epilator, mede dankzij de extra opzetstukken en de scrubhandschoen, voor een redelijke prijs.

Remington Smooth & Silky 5 in 1 Cordless Epilator - € 79,99 - verkrijgbaar bij de elektrozaak
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik epileer ook altijd mijn benen. Blijven ze veel langer glad! ideaal! Dit apparaat klinkt overigens als een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad een heel redelijke prijs voor een epilator!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van zodra het eindelijk blote-benen-weer wordt, haal ik de mijne ook terug boven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik epileer bijna nooit mijn benen. Ik blijf bij scheren en soms eens waxen. Remington is inderdaad een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er serieus over aan het denken om me een epilator aan te schaffen... Ik dacht eerst aan de Braun Silk Epil, maar nu twijfel ik dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mm klinkt interessant ! En nog een mooie prijs ook :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kun je eens een foto posten met het precisielampje? Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. stephanie smet26 juni 2013 om 21:44

  Ik blijf bij waxen,vind zo een toestel wat te pijnlijk...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig