30 juli 2013

SHOPLOG: Solden!


Ik ben een slechte soldenshopper. Grijpende handen, vervelende mensen die elkaar duwen, rekken waar de kledij compleet overhoop ligt, lange wachtrijen aan de pashokjes, ... niets voor mij. Af en toe slaag ik erin om iets leuks te vinden, maar meestal dwaal ik af en beland ik bij de nieuwe collectie.


Dit jaar ben ik eigenlijk pas laat gaan soldenshoppen en hoewel ik wel enkele mooie dingen met korting heb gekocht, zijn er ook al stukken uit de nieuwe collectie meegeglipt. Oeps. Gelukkig stond ik in de H&M, haha.

Zijn jullie goed geslaagd deze solden?
Share:

22 opmerkingen

 1. Super mooie kleedjes heb je gekocht!, de open rug is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleren heb je gekocht. Hoe combineer je je jurkjes zonder mouwen als het iets kouder wordt? Daar loop ik altijd een beetje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een tijdje geleden in de Zara enkele cardigans gekocht. Heel simpel (in zwart, beige, grijs, zonder print), met lange mouwen en ook iets langer (tot op de heup ongeveer). Ik draag die dan over het kleedje en laat ze open hangen. Zo heb je toch nog het effect van het kleedje en heb je tegelijk lange mouwen. Wat je ook kan doen, is van die "mouwtjes" kopen, een soort bolero, maar dan heel kort.

   Verwijderen
 3. Hele leuke aankoopjes! Ik heb gisteren ook nog enkele leuke soldenaankoopjes kunnen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen! Die sandaaltjes zijn tof. Ik heb voorlopig nog maar een ding gekocht in de solden, een skinny jeans met print.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb maar zes dingen gekocht in de solden :) vooral blazers

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke aankoopjes! Ik wist helemaal niet dat jij in Hasselt woonde c: haha daar ga ik 't volgend jaar naar school.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het blauwe topje vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt mooi geshopt :)

  Zelf heb ik ook schoeisel in de solden gekocht, nl. teenslippers met studs en strikjes erop.

  Zelf heb ik ook al 2 stuks uit de nieuwe collectie gekocht (een tuniek en een hemdje) ik ben echt into tunieken (met een elastiek of band vanonder) de laatste tijd. Niemand die (als ik het een beetje pof) met zoiets mijn zwembandjes nog ziet :D Jouw flowy blousje is inderdaad ook een goede keuze daarvoor ;)

  Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben tijdens de solden heel goed geslaagd in de Veritas. Ik zag allemaal leuke kleding en toen ik dat allemaal paste, stond echt alles mooi, het was telkens mijn maat en het was serieus afgeprijsd. Ik heb dan maar alles gekocht :D Ik heb het uitgerekend en ik heb ook nog 70 euro uitgespaard.

  Grr..het is vervelend als schoenen kletsnat worden, hé?

  Als jij een dot in je haren hebt, dan doe je me denken aan die ritmische turnsters. Dat is 1 van mijn favoriete sporten om te zien. Je weet wel, die turnsters met hun lint, hoepel, bal, enzo... Je staat met een dot :) Al moet ik er van mijn broer bijzeggen dat hij je liever ziet met je haren los. Soms kijkt hij even mee naar je filmpjes, haha :D

  Zelf kocht ik zo'n high-low rok in de h&m. hij is best mooi :)

  Ik ben niet zeker, maar ik had precies weer eens goesting in een lange comment ;)

  Ik hou van je shoplogs in 'filmpjesvorm'.

  Doedoei ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ritmische turnsters. Ja, het heeft er wel wat van weg, moet ik zeggen :D Nu het zo warm is, draag ik het meestal vast, is zoveel gemakkelijker. Los haar komt er weer aan als het frisser wordt :)

   Verwijderen
 9. Leuke aankoopjes! Dat roze topje van de Zara is helemaal mijn ding :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke spulletjes! Ik vind sale echt heerlijk, heb dan ook een beetje kleding geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh zoveel leuke dingen! Ik ben vooral fan van het leopard-kleedje, ik zoek zoiets al heel lang!! Hopelijk vind ik er nog een leuk exemplaar, en in solden zou ook mooi meegenomen zijn ;)
  Het denim-shortje met los topje van Springfield vind ik ook heel leuk, ze hebben daar echt nog leuke kledij hé!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vero Moda is the place to go! Er hingen nog tal van deze kleedjes, gezien nieuwe collectie, haha.

   Verwijderen
 12. I love sale! Leuke items heb je gekocht, zelf heb ik ook nog wat leuke dingetjes kunnen scoren:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige jurken, vooral di laatste is in een schitterend blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben een slechte solden jager :D maar ik heb afgelopen zaterdag nog twee leuke items gevonden in sale. Het tweede kleedje van de H&M vind ik prachtig!

  Leuke aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig