28 juli 2013

BOURJOIS COLOR BOOST in Fuchsia Libre


Oh yeah, eindelijk heb ik er eentje! De lipstick in potloodformaat veroverde het afgelopen jaar de wereld, eerst via de Chubby Sticks van Clinique (waar ik mijn geld niet aan kon geven) daarna via de Revlon Kissable Balm Stains, die hier in België niet zo gemakkelijk te vinden zijn.

En sinds juni is er Color Boost van Bourjois, een betaalbare en gemakkelijk verkrijgbare versie van het handige potloodje. Hoera! Het concept? Een lipstick met SPF 15 in de vorm van een dik potlood dat je niet hoeft te slijpen en waarmee je je lippen inkleurt alsof ze in een kleurboek staan. De formule is heel erg licht, hydraterend en geeft een mooie glossy finish. De kleur is goed gepigmenteerd en blijft lang op je lippen zitten. Met de tijd verdwijnt het glossy effect (en al zeker als je gaat eten) maar er blijft een soort van stain achter op je lippen, waardoor je de kleur blijft zien. Voor het mooie glossy effect zal je dus regelmatig moeten bijwerken, net zoals met elke lipstick en gloss.

Héél veel keuze heb je echter niet, er zijn (voorlopig? Meer kleuren, please, Bourjois!) slechts vier kleuren beschikbaar. Op zich is dit geen ramp, want de kleuren die er zijn, zijn mooi en doordat ze zo gemakkelijk aanbrengen, zijn ze ook draagbaar, maar ik had graag nog meer variatie gezien. Fuchsia Libre is dieproze kleur met blauwe ondertonen, lekker fel en opvallend en het pept meteen mijn gezicht op. Mijn volgende aankoop wordt Peach on the Beach, een perzikroze kleur die perfect zal zijn voor een meer alledaagse look.

Bourjois Color Boost in Red Sunrise / Fuchsia Libre / Orange Punch / Peach on the Beach - € 9,99 - verkrijgbaar bij de drogisterij
Share:

21 opmerkingen

 1. Hele mooie kleur! Ik ga binnenkort ook eens een kijkje nemen in de winkel hiervoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben! Fijne dat hij zo licht is maar toch gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt super! Ik heb Peach On The Beach en die is echt zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Zelf zou ik wel Peach on the beach willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooi kleurtje! En prima pigmentatie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze moet ik zeker uittesten ! Ik hou wel van het concept , lekker makkelijk in gebruik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Aangezien ik al een miljoen fuchsia lippenstiften heb, heb ik 2 andere kleuren gekozen : Peach on the Beach en Orange Punch. Echt toffe producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat staat deze kleur je goed. echt heel mooi :) en wat heb je ook een mooie mond, geen vervelende velletjes op je lippen ofzo ;)

  ik heb nog een verzoekje. zou je eens al je nagellakjes willen laten zien in een nagellakstash filmpje?

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gave kleur, best goede pigmentatie ook

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kleurtje ! Lijkt mij een heel fijn product !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh deze staat jou mooi! Ik heb de peach on the beach

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh deze kleur staat je heel goed! Ik ben echt fan van de lipbalms, de bourjois variant moet ik nog proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb die al verschillende keren vastgehad en dan toch terug gelegd... Loopt ie niet uit aan de randjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, eigenlijk niet, blijft mooi zitten. Hij is niet zozeer creamy, maar eerder glossy. En daarna vervaagt het naar een stain.

   Verwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig