3 augustus 2013

NEW IN: Laura Mercier Custom Artist Portfolio


Een kleine disclaimer: ik ben geen kuisfanaat. Poetsen in het algemeen is voor mij een straf, al was het maar omdat het mijn manicure altijd weet te verpesten. Maar opruimen en organiseren, dát is de max. Ik ben een mini-Monica op dat vlak. Geef mij een rommelige kast, een bureel dat overhoop ligt of een dressing waar de kledij uitpuilt en je krijgt een opgeruimde, nette ruimte terug, inclusief klasseerbakjes. Als ik ooit jurist af ben, begin ik een organisatiebedrijf. Serieus.Dus. Ik zag dit Laura Mercier Custom Artist Portfolio, eerst via de Laura Mercier-website en nadien nog op YouTube. Mijn hart ging stante pede sneller slaan. Een mooie case voor mijn make-up en dat op een prachtig georganiseerde manier? Hebben!

Tot dusver ging ik altijd op reis met een stuk of vier verschillende toilettassen: een voor de huid- en lichaamsverzorging, een voor de make-up, een voor de kwasten (een oude kwastenrol van The Body Shop) en dan nog een vierde met een allegaartje aan producten, zoals juwelen. De make-up, kwasten en dat allegaartje kan ik nu samenvoegen in het Custom Artist Portfolio.De case is stevig, ik hoef niet te vrezen voor het leven van mijn make-up en ik houd, houd, houd van de manier waarop het is opgebouwd. Aan weerskanten zijn er vier verschillende zakjes, die magnetisch zijn vastgehecht aan de case zelf. Je kan de zakje dus heel eenvoudig verwijderen en ter plaatse meenemen voor je make-up on the go. In het midden is er een uitneembaar tussenstuk voor je kwasten en/of grotere paletten. 


Er zitten tevens twee lege Laura Mercier-paletten in, die voor mij wat overbodig zijn, gezien het gebrek aan Laura Mercier-oogschaduw. Persoonlijk had ik de case dus liever zonder gezien, wat misschien ook iets aan de prijs had afgedaan. Maar wie weet, komen ze in de toekomst nog wel eens van pas.

Ik kocht het Custom Artist Portfolio (woensdag! En donderdag al geleverd, hoera!) online via Cosmeticary, nadat ik via Twitter had gevraagd of zij als Laura Mercier-verdeler aan deze case konden geraken. Hij staat dus niet op hun website en ik heb geen idee of er nog enige voorraad is, want hij is limited edition. Hoezeer limited edition weet ik niet, want volgens het wereldwijde web bracht Laura Mercier hem al eens eerder uit, dus misschien is het een jaarlijks weerkerend iets?

Soit. Rest er mij enkel nog op reis te gaan.

Laura Mercier Custom Artist Portfolio For Home & Away - € 99,65 via Cosmeticary
Share:

23 opmerkingen

 1. aaargh deze wil ik ook zo graag maar jeetje 100€ is wel even echt niet normaal veel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mja, ik weet niet, voor mij was het dat wel waard. Ik weet niet meer hoeveel ik voor een toilettas van Kipling heb betaald, maar ik gok dat je er nu een 30-40 euro voor kwijt bent. Dan vind ik deze prijs in verhouding nog meevallen, al wil dat niet zeggen dat ik het weinig geld vind. Wel vond ik het wel waard om het te kopen, omdat ik zoiets jaren kan laten meegaan.

   Verwijderen
 2. Waaaauw deze ziet er heeel erg goed uit :D Ik sleep inderdaad ook altijd 3 toilettassen mee.. Beetje onhandig inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Damn, mooi zeg! Wat een verwennerijtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. phoe dat zou ik er niet aan geven denk ik maarja als jij het lekker vaak gaat gebruiken, waarom niet he :) we mogen ons eigen ook eens verwennen af en toe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi maar ik zou het er helaas ook niet aangeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat mooi. Deze zou ik ook graag willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig, en mooi!! Ik heb de beauty bag van NYX, en vind die ook makkelijk (voor de keren dat ik het maar nodig heb :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er wel handig uit, maar ik denk dat niet dat ik alle producten voor een reisje er zou in krijgen... Er zitten nogal veel producten in 'potjes', waardoor ik betwijfel of deze case wel diep genoeg is...
  Mooi is hij in elk geval wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhh love it! Love it! Zalig! Maar effe geen centjes ervoor :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh! Jij hebt'm... Jaloers :) Zo grappig, ik vertrok naar Barcelona met 3 toilettassen net als jij! 1 scincare, 1 make up en 1 suncare. Blij dat ik niet de enige ben die zo van organisatie hou :) Ik zal mijn boyfriend jouw post laten lezen, dan snapt ie misschien dat ik NIET gek ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben je er na een jaar nog steeds tevreden van? ik ben namelijk aan het overwegen van hem te kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben er nog altijd heel blij mee! Als je hem zou kopen, veel plezier ermee :-)

   Verwijderen
 12. Hoi,

  Kan jij eventueel nog aan deze organizer geraken via jouw contactpersoon? Want ik ben deze al zeer lange tijd aan het zoeken en nergens vind ik hem nog terug.:(

  Alvast bedankt!
  Beste groetjes,

  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Femke, ik heb het toen gewoon via Twitter aan Cosmeticary gevraagd en hun nadien een mailtje gestuurd en het geld overgeschreven.
   Je kan anders even mailen of bellen (info zal wel op hun website staan, www.cosmeticary.com), misschien hebben ze er nog wel of kunnen ze er nog aan geraken.

   Succes alvast!

   Verwijderen
  2. Femke, ik heb het snel nagevraagd via Twitter en ja, ze hebben er nog eentje in voorraad! Dus ik hoop dat je dit leest en hun kan contacteren :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig