9 september 2013

THE NEW BLACK in Haze


Aan ombré haar heb ik mij nooit gewaagd (behalve dan die keer dat mijn uitgroei zo hevig was dat ik gedurende vijf seconden helemaal hip was), maar ombré nagels zag ik wel zitten. Met de setjes van The New Black krijg je een ombré effect, niet op elke nagel, maar wel als je ze alle vijf tesamen bekijkt. Nail art voor luieriken, zo heb ik het graag ;)


Het paarse setje, Haze, is helemaal mijn ding. Zo kan ik meedoen met de nail art hype en toch nog op kantoor verschijnen. Haze is een Bank Holiday Weekend-set en bevat vijf paarse kleurtjes, van licht lila naar diep violinezwart.

Je kan de kleurtjes ook apart gebruiken voor een monochrome manicure, maar ik was verrast door het leuke effect van de ombré manicure. De flesjes zijn klein en schattig, en bevatten elk 4 ml nagellak. Daar kan je dus best even mee verder. En... ze lakken zá-lig. Dat zou je misschien niet direct zeggen, omdat het miniflesjes zijn en dus een miniborsteltje hebben. Maar schijn bedriegt, want ze lakken echt gemakkelijk. Twee laagjes waren wel een must, zeker bij de donkerste kleur, maar dat maakt de kleuren mooi egaal en 'vol'. Alle kleuren hebben een creamy finish, enkel de donkerste kleur bevat iets van shimmer, maar zeker niet too much.Om de nagellak in volle actie te zien, kan je ook doorklikken naar mijn laatste filmpje. The New Black heeft trouwens allerlei hele leuke setjes nagellak. Niet enkel met ombré effect, maar ook met andere nail art (studs!), duosetjes nagellak of setjes met een nagellak en een lipgloss bijvoorbeeld. Hun nagellak bevat ook geen toxische ingrediënten (big 3 free, dus geen formaldehyde, tolueen of DBP), altijd een plus!

The New Black in Haze - 5 x 4 ml - € 29,99 via Bol.com
Share:

19 opmerkingen

 1. Je nagels vielen me al keihard op in je laatste filmpje. Ik vond de 'kleuroverloop' heel tof ;)

  Mooi dat ze een creamy finish hebben. Dat vind ik zo ongeveer de mooiste finish die een nagellak kan hebben :)

  Mooie nailart dus.

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het inderdaad in het filmpje ook al gezien :) Heel mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het ook al in het filmpje, de review zag ik al aankomen :-) Ik vind het ook een erg mooie manicure.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooie tinten ! Ik heb het merk zelf nog niet geprobeerd. Misschien toch maar eens bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lichtste kleur vind ik een beetje uit de toon vallen, maar ik vind het concept echt superleuk en de kwaliteit van de lakjes is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig setje! De kleuren matchen perfect met elkaar :-) Alleen de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de setjes van The new black altijd zo leuk! Deze zien er ook erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de donkerste kleur vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi effect, mooie paarse kleuren ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelf heb ik ook dit setje gekregen en ik vind het erg leuk, fijne lakjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleuren! Ze staan je ook heel goed! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. This purple set is so pretty! I have the teal one. I already tried it on but I still have to take photos and all that ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig