16 oktober 2013

John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde


Ik probeerde onlangs John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde, een shampoo en conditioner speciaal ontwikkeld voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar. All sorts of blondes, dus. Ik behoor tot de laatste categorie: ongeveer elke twee maanden breng ik een bezoekje aan mijn kapster voor de nodige highlights, dat breng wat meer dimensie en licht in mijn haar.Maar gekleurd haar heeft dus wel wat meer bescherming nodig, wil ik de kleur moet zo lang mogelijk mooi houden, liefst nét zoals ik bij de kapster buiten loop en zonder te vervagen.

Zowel de Everlasting Blonde shampoo als conditioner zorgen met een kleurbeschermende formule dat het blonde in het je haar behouden blijft en zorgen dat je haar zacht blijft. Hiertoe bevatten ze saffloerolie en bergamotextract.De conditioner ruikt redelijk neutraal, maar de shampoo heeft een fruitige, frisse geur. En hoewel de shampoo geen zilvershampoo is, merk ik wel dat het blonde in mijn haar een beetje verfrist wordt als ik deze twee gebruik. Geen gigantisch verschil ('t is shampoo, geen verf), wel een mooi blijvende blonde kleur, zeker als ik de tijd neem om mijn haar netjes te föhnen. Everlasting Blonde maakt zijn naam dus waar - al kan ik mijn uitgroei op termijn niet vermijden, haha.

Ik geef extra punten voor de verpakking, het ombré en koraalroze effect spreekt mij wel aan en uiteraard werken zo'n tubes gewoon heel erg gemakkelijk onder de douche.
Share:

13 opmerkingen

 1. Hebben ze deze ook voor bruin haar ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie verpakking, ik zou eens moeten kijken naar de versie voor bruin haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. John Frieda heeft best wel fijne producten. Ik vind de volumelijn wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch blijft het jammer dat er SLS in deze shampoo's zit. De shampoo's van John Frieda ruiken namelijk wel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie verpakking! Ik heb donkere haren, dus deze lijn is niet voor mij geschikt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking is zeker mooi! Maar ik moet naar andere producten gaan aangezien mijn blonde tijd even voorbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg dit soort tubes echt nooit open onder de douche :D Het 'glibbert' gewoon uit m'n handen :) Geef mij maar een pompsysteem.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie verpakking inderdaad! Ik wou dat er ook eens zoiets bestond voor koper tinten :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uiteraard niks voor mij en mijn bruinrode haar, maar ik vind van die kleurspecifieke producten wel heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow echt een mooie verpakking! Ik ga het ook zeker proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De John Frieda haarproducten vind ik altijd behoorlijk goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie verpakkingen! En klinkt goed, je maakt me benieuwd :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig