3 oktober 2013

Kneipp Natuurlijk Zacht Vijgenmelk-Arganolie bodycrème


Als je van de zalige douchecrème hield, heb ik goed nieuws, want Kneipp heeft nu ook een bodycrème met vijgenmelk en arganolie. De Natuurlijk Zacht-producten bevatten zachte geuren (vijgenmelk-arganolie en amandelmelk-amandelmelkolie) en natuurlijke ingrediënten. De bodycrèmes bevatten natuurlijke oliën, maar geen minerale oliën, siliconen of parabenen en hydrateren intenser van een bodylotion.

Van beide varianten zijn er nu dus nieuwe bodycrèmes en ik probeerde de versie met vijgenmelk en arganolie. Twee ingrediënten die elk heel wat goeds doen voor je huid. De enzymen in vijgen reinigen de huid en zorgen voor een soft touch; arganolie bestaat voor 80% uit onverzadigde vetzuren en heeft een hoog gehalte vitamine E. Het brengt de weerstand, glans en zachtheid van de huid (terug) in stand en gaat uitdroging en rimpelvorming tegen.


De bodycrème heeft een whipped structuur, maar dan van het mousse-soort. Héér-lijk! Heel licht en luchtig om aan te brengen en uit te smeren en het geeft mijn huid inderdaad een hydratatieboost. Een pot vol goodness voor een prima prijs, hoera!

Kneipp Natuurlijk Zacht Vijgenmelk-Arganolie bodycrème - 200 ml voor € 9,49
Share:

5 opmerkingen

 1. de whipped structuur lijkt me wel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, ik lees "whipped" structuur en ik ben helemaal verkocht !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt super ! Alles met vijg is zalig in het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben zooo benieuwd naar die bodycrème. De beschrijving klinkt goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig