9 oktober 2013

The Body Shop White Musk Smoky Rose eau de toilette


White Musk, wie kent de geurlijn niet? Een van de bestsellers van The Body Shop en deze week kwam ik te weten dat de geur even oud is als mezelf. Van een vruchtbaar jaar gesproken ;)

Met White Musk koos The Body Shop trouwens voor een cruelty-free (dus synthetische) variant van muskus. Normaal gezien wordt de geur geëxtraheerd uit de klieren van een mannelijke muskushert en dat is nu eenmaal niet erg diervriendelijk. 


White Musk Smoky Rose is de mysterieuze, gedurfde variant van White Musk. De verpakking is ook iets donkerder, alle verpakkingen hebben een donkerpaarse ombré, wat wel goed bij de lijn past en de 'smoky' look ook verderzet. Het is een beetje anders dan anders, maar toch nog vrij netjes. Ik testte de eau de toilette, voor mij een hele draagbare, lekkere geur die toch nog verrassend lang blijft hangen voor een eau de toilette. 's Avonds ruik ik nog vaag wat op mijn pols, dus een tweede laagje is wel nodig als je de geur gedurende een avondje wilt rekken. 


Smoky Rose is wat zwaarder en sensueler dan de gewone White Musk, maar voor mij is dat perfect want ik houd wel van een zwaardere geur. De eau de toilette opent met bergamot, roze peper, zwarte bessen, bloemen en muskus. Dan volgt een boeket van bitterzoete tabaksbloemen met een uniek rokerig akkoord van rozen en een toets van delicate oranjebloesem. In het geheel versmelten noten van muskus, strobloem en gomhars.

Et voilà, een nieuwe aanwinst voor mijn parfumkast waar ik naar kan grijpen zonder na te denken. 

The Body Shop White Musk Smoky Rose eau de toilette - 30 ml voor € 19,50 - verkrijgbaar vanaf midden oktober
Share:

6 opmerkingen

 1. mmm, ik ben wel benieuwd naar deze geur.

  ik heb de voorbije maanden 4 parfums opgemaakt, dus ik heb nog wel plaats op mijn schap voor -eventueel- dit geurtje :p

  toch nog een keertje naar de dichtstbijzijnde bodyshop (in Genk) trekken om dit flesje te besnuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Misschien ga ik hem wel halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Smells divine! Ik hou ervan! En de verpakking met dat ombré effect vind ik best te pruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik hou van White Musk dus ik heb hight hopes voor deze! Die ga ik halen :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Ik ben wel fan van de White Musk geur! Ben benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, deze moet ik proberen! Ik vind de orginele geur al erg lekker maar deze klinkt als een echte geur voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig