11 oktober 2013

EVENT: Levi's REVEL Styling Night


Een event in Hasselt, dat kom ik niet vaak tegen. Nee zeggen was dan ook geen optie en dus trok ik naar de Levi's REVEL Styling Night voor een portie jeans, make-up en haar.Uiteraard was ik benieuwd naar de jeans. REVEL is de nieuwste lancering van Levi's, waarmee ze aansluiten op de al welbekende en geliefde Curve ID (van die laatste ben ik al even fan!). Voor wie het nog niet wist, de Curve ID kijkt eigenlijk naar je vorm en niet enkel naar de maat. Wat voor de curvy girls onder ons eindelijk een beetje erkenning betekende omdat zo'n Curve ID echt wel fijn om je lijf zit zonder dat je meteen tien maten groter moet gaan (herkenbaar: jeans past wel om mijn billen maar dan heb ik een gigantische ruimte aan mijn onderrug. Wil ik een jeans die aansluit aan de taille, krijg ik hem niet over mijn billen getrokken). Ik zit intussen aan mijn derde Curve ID, dus je kan wel stellen dat ik er content van ben. Maar REVEL gaat nog een beetje verder dan de Curve ID, want het zorgt ook voor een perfect fit en shapet je lichaam.

In de stof zit er een liquid shaping technology die de juiste curves accentueert en de minder leuke curves wegmoffelt. De zomen zijn zo ingebouwd dat de contouren van je been beter worden geaccentueerd en je een verlengend effect krijgt. Verder schermt REVEL met stretch memory, waarmee de jeans jouw vorm dus herinnert. Aangezien REVEL te krijgen is als Curve ID, kan je hem dus kopen in de Slight, Demi en Bold Curve.Ik was dus wel benieuwd om te zien of ik even enthousiast zou worden van de REVEL als van de gewone Curve ID. Er lag een hele mooie zwarte REVEL jeans op tafel met een subtiel kleurverschil aan de voorste zakken, mooie details en superzacht van stof. Ik ga normaal gezien altijd voor donkerblauwe jeans (ik vind dat het mooier aansluit en ergens in mijn achterhoofd geloof ik nog altijd dat een donkere broek verslankend werkt. Ontkenning, ik weet het) maar deze keer wilde ik wel eens iets anders proberen. Omdat de REVEL jeans in de Curve ID verkocht wordt, zou ik voor de REVEL dus in dezelfde broek moeten kunnen passen. Helaas, pindakaas (en meteen een kleine waarschuwing). Bij de blauwe REVEL kreeg ik mijn broek nog wel toe in mijn maat en Curve (Nét. Zucht. Het bewijs vind je op mijn Instagram), maar de zwarte REVEL viel toch wel heel klein uit. Daar zat er een verschil op van twee maten, en ik was niet de enige die er bij die broek last van had. Toch even een deuk in mijn zelfvertrouwen :)

Ik moet zeggen dat ik het liftend en shaping effect een beetje miste, althans, ik zag niet echt het verschil met mijn gewone Curve ID, waar ik sowieso al tevreden van ben. De REVEL is een mooie jeans, daar niet van. Zacht van stof, mooie naden. Maar ik had misschien iets te hoge verwachtingen :)


Gelukkig kon ik de make-up en haarstand wel appreciëren en zag ik de haarstyliste en visagiste heel wat van mijn geliefde merken gebruiken. Je kon aanschuiven voor een portie make-up of je kreeg een opsteekkapsel aangemeten in de trends van dit najaar: strakke lijnen, elegant of zoals bij mij een omgekeerde ingevlochten vlecht (dat kan ik nooit never bij mezelf doen, want ik moest ondersteboven gaan hangen voor het vlechtstuk) en een messy knot erbovenop. Het kapsel heeft de nacht wel overleefd, trouwens. Ik heb er gewoon op kunnen slapen en heb het 's morgens wat gefatsoeneerd om te kunnen gaan werken.Op het einde van de avond won een lucky lady trouwens haar gekozen Levi's outfit. Ook hier had ik geen geluk, maar geen zorgen, aan hapjes en gezelligheid was er geen gebrek! Merci Levi's Hasselt voor de uitnodiging!
Share:

12 opmerkingen

 1. Zag er leuk uit :) Wel jammer dat die nieuwe broek toch niet helemaal meeviel..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeans passen kan zo frustrerend zijn ! De curve id. heb ik nog altijd niet geprobeerd. Dringend eens werk van maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the hair! Zag er daar echt tof uit.

  And remember, broeken die te klein uitvallen waardoor je niet in je maatje past ... zegt niets over jou maar over hun matensysteem dat de mist is in gegaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een goede jeans vinden is niet simpel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook al lang fan van de Curve iD. Beetje jammer dat deze dan wat tegenvalt. Je haar ziet er echt leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh now this looks like FUN! I'm a big fan of Curve ID (I really had never found jeans that fit so easily in the past), and now I'm curious about these!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Levis is mijn favoriete jeansmerk! Geen enkele jeans past mij zo goed als de Curve ID jeans! Wat hebben ze je haar tof gedaan by the way :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof event, je haar is mooi gedaan :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zag er leuk uit! En Levi's heeft echt dé beste jeansbroeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n Curve Id staat nog altijd hoog op mijn wishlist ! Jeansbroeken passen, het is altijd zo'n drama...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig