28 november 2013

BUDGETPROOF: Delhaize Care


Betaalbare beauty vind je overal, ook in de supermarkt. Care is Delhaize's eigen verzorgingsmerk dat volledig werd ontwikkeld zonder parabenen. Ik koop wel eens beauty in de supermarkt, gewoon omdat ik dan alle boodschappen in een en dezelfde winkel kan doen. Alle Care-producten zijn erg betaalbaar, dus ik testte enkele essentiële beautyspulletjes.

Opvallend: op heel wat producten staat een leuke quote. Ik vind het wel een fijne extra en dat maakt deze betaalbare producten meteen een beetje specialer. Het is in elk geval voldoende om een glimlach op mijn gezicht te toveren.


Cleansing is like picking up confetti, aldus de bi-fase oogreinigingslotion. Ik weet niet goed wat daarvan te maken, want confetti oprapen lijkt me een heel erg vervelend werkje, terwijl deze reinigingslotion mijn make-up er juist heel gemakkelijk afhaalt. Zo een bi-fase lotion is ook altijd geschikt voor waterproof make-up, en is daarom deels opgebouwd uit oliën. Om je ogencontour te verzachten, zitten er irisextracten in de reiniger en is hij parfumloos. Er blijft wel een klein beetje een vettig laagje achter, maar ik heb tenminste geen last van een troebel zicht.


Handcrème is een standaard product in mijn dagelijkse routine. Ik smeer meerdere keren per dag, dus ik gebruik wel redelijk wat handcrème. Deze handcrème voor de droge en beschadigde huid is lief voor je handen (hand cream is sweet as love) dankzij katoenolie-extracten. Ik houd wel van de subtiele geur, niet te overweldigend en daarom geschikt voor veelvuldig gebruik of op het werk. Hij trekt bovendien snel in, zonder mijn handen plakkerig achter te laten.De herstellende shampoo en conditioner vind ik evenzeer basic en degelijk. Niets superspeciaal, maar zeker ook niet slecht. Notenolie, fosfolipiden van soja en pro-vitamine B5 versterken en voeden je haar en met de conditioner kan ik mijn knopen gemakkelijk ontwarren.


Jammer genoeg geen leuke quote op de douchegel met ginseng en limoen. Wel krijg je een heel handige bus vol met flashy groene douchegel, zonder zeep en volledig pH-neutraal. Ik vind de geur verkwikkend en fris, verder is dit een basic douchegel die doet wat hij moet doen: zorgen dat ik proper ben en dat mijn huid niet compleet uitgedroogd is na een douchebeurt.

Bi-fase oorgeinigingslotion - 150 ml voor € 2,59
Handcrème voor droge en beschadigde huid - 100 ml voor € 2,49
Herstellende shampoo - 250 ml voor € 2,09
Herstellende conditioner - 200 ml voor € 2,39
Douchegel Lime & Ginseng - 250 ml voor € 1,79
Share:

9 opmerkingen

 1. Die handcream is echt heel fijn hé :) De geur doet me een beetje aan perzikken ofzo denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop af en toe de douchegel van Care, vind ze wel fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat meer en meer merken producten zonder parabenen op de markt brengen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die douchegel met limoen en ginseng lijkt mij het leukste product van de hoop :-) De geur lijkt me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb delhaize care nog nooitg eprobeerd, maar ik zal het zeker eens proberen!
  De combinatie in de geuren trekt me ook heel erg aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je deze review doet! Ik ga niet vaak naar de Delhaize en wist niet dat ze een eigen producten lijn hebben :) Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat Delhaize zo'n leuke kwalitatieve lijn voor die prijs maakt hé. Het haarmasker vind ik ook een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig