26 november 2013

NEW IN: Zara, Silis & Michael Kors


Ik ben weer een aantal accessoires rijker, hoera!


Als het op statement kettingen aankomt, vind ik mijn gading wel bij Zara. Dit is het derde exemplaar dat ik daar kocht en ik vond het wel fijn om eens een monochroom exemplaar te hebben. Mijn twee andere Zara-kettingen zijn iets kleurrijker (blauwgetint en zwart met goud), deze ketting is volledig zwart, maar nog met de nodige kleurnuances. Perfect voor de winter!Op mijn tweede aankoop wacht ik al enkele weken: mijn eerste rose gold horloge! Ik ging iets meer dan een jaar geleden voor een zilverkleurig Michael Kors-horloge (en ik ben er nog steeds supercontent van!) maar toen ik deze rosé gouden variant zag, was het een instant crush. De buitenkant is vrij sober zonder al te veel versiering, maar op de wijzerplaat zijn er dan weer wel mooie details te zien. Volgens mijn vriendin, die hem voor mij uit de VS meebracht (hoera voor de gunstige wisselkoers! Nu nog zelf in de States geraken...), was deze zowat de grootste in de etalage, haha.


En dan zijn er nog de bijpassende Silis-armbandjes. Deze twee kocht ik specifiek om bij mijn rose gold Michael Kors te passen (wat nou, colour blocking? Ik ga voor colour matching!) maar ik heb ze in te veel meerdere kleuren. Een gevalletje collateral damage van de jaarlijkse Silis-stockverkoop. Ik ga eigenlijk nooit naar stockverkopen (die ene sanitairstockverkoop tijdens onze bouw niet nagelaten. Maar die telt niet, want ik klampte me er vast aan een regendouche in mijn jeans, fleece en zonder make-up, terwijl mijn vriend een verkoper zocht om onze koop te officialiseren), maar ik kon er mij dankzij de film Confessions of a Shopaholic wel iets bij voorstellen. Alleen was ik dat alweer vergeten toen ik die bewuste zondagochtend naar mijn maidenstockverkoop ging. Terwijl ik al een van de eersten naar binnen ging en op mijn gemak in de bakken keek, maakte ik de fout mij na vijf minuten om te draaien, een bende graaiende vrouwen te zien, mijn mond open te laten vallen en mij weg te laten duwen van de bakken. Uiteraard heb ik mij niet laten doen en wrong ik mij terug een weg naar voren, of wat had je gedacht? Om maar te zeggen: het was daar grijpen wat je grijpen kon en ik ben met de nodige fijngeprijsde kleurtjes naar buiten gewandeld.
Share:

15 opmerkingen

 1. Erg mooie sieraden! Ik wil ook nog graag een roségouden horloge en ik denk dat ik ook nog eens voor een statementketting ga kijken bij de zara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zalig van die stockverkoop ! Mooie spullen heb je geshopt :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die horloge is echt TOP!! de armbandjes ook trouwens! :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat horlooooooge, oh! Prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Zara kettingen zijn mooi hé. Ik heb er ook al een paar :) mooi horloge trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ketting is echt leuk, ik moet ook eens een kijkje nemen in de Zara. Heb daar nog nooit naar de juwelen gekeken eigenlijk...
  En die horloge is echt to die for!! Ik wil ook zo graag een Michael Kors! Zo gauw ik weer genoeg gespaard heb zal dat mijn eerste aankoop worden denk ik (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw....... de watch en de ketting zijn schitterend! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit horloge is prachtig!!!! En inderdaad, mijn BM primer is gewoon maar liefst 8 Euro goedkoper daar, vind k best veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben niet zo voor statement kettingen, maar deze die je nu kocht vind ik wel mooi. hij heeft ook best een 'chique' uitstraling, vind ik ;)

  leuk hé, een rose golden horloge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie items, het horloge is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah je horloge vind ik echt hée mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh god, stockverkopen, ik moet er volgend jaar ook echt naartoe, als mijn financiën hersteld zijn van het verbouwen :-) Prachtig horloge, het mijne is nog iets meer shiny maar deze vind ik ook geweldig!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Michael Kors horloges zijn toch echt wel de mooiste die er bestaan hé!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig