20 november 2013

Mythic Oil Le Parfum

Mythic Oil Le Parfum

Mythic Oil, Le Parfum? Mais oui! Elke dag, net voor ik de badkamer uitloop, spray ik mijn parfum. Het is zo een beetje het sluitstuk van mijn beautymomentje en zonder parfum voel ik mij niet helemaal tiptop. Ik merk het meestal onderweg naar het werk, ik voel dat er iets mankeert en ineens besef ik het... en dan wordt het altijd een beetje onbehaaglijk. Reden waarom ik in mijn handtas altijd een travalo heb liggen, om ervoor te zorgen dat ik slaperig, doch welriekend bij mijn collega's kan aankomen.

Om maar te zeggen dat parfum belangrijk is voor mij. En dat ik het ook niet erg vind om mijn haar te parfumeren, want hoe luxueus is dat wel niet? Mythic Oil Le Parfum is niet enkel voor je haar, het is ook een body spray, maar omdat ik sowieso nog parfum gebruik, houd ik dit flesje exclusief voor mijn haar.

Mythic Oil Le Parfum

Toen het Mythic Oil parfum thuis toekwam, sprayde ik dan ook onmiddellijk en vol overtuiging een beetje in mijn haar. De geur werd geïnspireerd door de hangende tuinen van Babylon, waar Semiramis urenlang met haar haar in exotische bloemenbedden lag, zodat de geur in het haar drong en ze daarmee haar geliefde kon verleiden. Ik heb natuurlijk geen tijd om urenlang in bloemenbedden te liggen, dus stel ik mij tevreden met Mythic Oil.
 • Topnoten: mandarijn, bosbes, viooltjesblad
 • Hart: oranjebloesem, jasmijn, meiklokje
 • Basis: vanille, tonkaboon, karamel
De geur is niet exact een kopie van de geur van Mythic Oil, maar ligt wel in dezelfde lijn, heerlijk dus! Maar gelukkig blijft de geur eerder op de achtergrond, wat perfect is, want dan botst het niet met mijn gewone parfum. Al gebruik ik dit haarparfum niet noodzakelijk dagelijks, het blijft toch een extraatje.

Mythic Oil Le Parfum

Le Parfum droogt je haar trouwens niet uit. Het werkt je haar af, geeft het nog een luchtige voeding en glans, maar verzwaart je haar niet.

En wat voor een geweldige fles! Het flesje is de donkerste van de hele Mythic Oil-familie, is gemaakt van bruin glas, is redelijk zwaar en afgewerkt met gouden details. Voelt lekker luxueus!

Wat vinden jullie van dit haarparfum?

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Le Parfum - 75 ml voor € 34,00
Share:

15 opmerkingen

 1. Wat een luxe ! Je haar parfumeren , zalig :-D
  Deze wil ik absoluut uitproberen. Ik ben gek op de mythic oïl producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit flesje is simply amazing! Staat ook klaar om getest te worden:p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier al helemaal verslaafd aan, zo'n fijne geur !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik voel me ook zo maar 'half' zonder parfum, als ik het vergeet...

  Lijkt me wel een fijn product. Nog iets om aan de kerstman te vragen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik zoek al lang een haarparfum! Deze klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige flacon, lijkt me heerlijk :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Interessant, een haarparfum :-) Dat wil ik wel eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm...lijkt me lekker ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmz denk niet dat dit iets voor mij is, dat gaat dan mengen met mijn eigen parfum :d Wel een mooi flesje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Parfum is ook bij mij de laatste stap van mijn beauty ritueel :-) !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig