2 november 2013

WIN A FAVOURITE: Nivea & Labello lipbalsem


Lang geleden dat ik nog eens een 'win a favourite'-actie heb gedaan, dus hier zijn meteen een aantal van mijn favorietjes. 

De Nivea Lip Butters gebruik ik nu al een klein jaar, nog steeds met volle goesting! Mijn meest gebruikte Lip Butter is de Original, die ligt standaard in mijn nachtkastje en is het laatste dat ik op mijn lippen smeer vlak voor ik ga slapen. Het verzorgt mijn lippen goed en doordat er eigenlijk geen echte geur of kleur aan zit, vind ik het juist heel erg prettig als verzorging voor de nacht.

Een klein beetje meer pit krijg je dan met de Labello Vitamin Shake lipbalsem. Dit is een heel handig formaat voor de handtas en daar vind je er bij mij ook standaard eentje in terug. Wat ik zo leuk vind aan de Vitamin Shakes is dat ze mijn lippen verzorgen, maar tegelijk ook voor een beetje kleur en glans zorgen. Zo zien mijn lippen er meteen ook een klein beetje opgemaakt uit. Echt nadenken moet je niet, dit smeert gelijk niets en je kan er ook niet echt mee uitschieten.

Ik geef twee pakketjes weg met telkens een Nivea Original Lip Butter en een Labello Vitamin Shake lipbalsem.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Je kan de winactie delen via Facebook en/of Twitter:
  • Facebook: Win Nivea en Labello goodies bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
  • Twitter: Win Nivea en Labello goodies bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be
Meedoen kan tot en met 8 november, de winnaar krijgt op 9 november 2013 van mij een mailtje. Succes!
Share:

12 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig