31 oktober 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: oktober 2013Oktober was de maand van de interieuraanwinsten. Eerst kreeg ik de waterkoker van mijn dromen - je kan zelfs instellen hoe heet het water moet zijn! Ik drink altijd thee, nooit koffie (die occasionele White Caffè Mocha bij Starbucks uitgezonderd) en dus is een goede waterkoker zeker geen overbodige luxe. Ik wilde ook graag een exemplaar dat op het tablet mocht blijven staan en daarom ben ik voor een KitchenAid gegaan. Zeer tevreden van want hij werkt echt heel fijn!

Enkele weken later werden ook onze salontafeltjes geleverd. Eindelijk! 12 weken wachten voor salontafeltjes, ik vind dat precies een beetje lang. Blijkbaar is dat de standaard wachttermijn voor de levering van meubels, maar ik heb mijn geduld op de proef moeten stellen. Maar goed, ze zijn er!Oktober was de maand van de jeans overload! Eerst bij Levi's, daarna bij Garcia Jeans.Oktober was de maand van de nieuwe beauty en fashionaanwinsten. Essie Fiji ligt nu al enkele dagen op mijn nagels. Niet heel erg winters, maar eigenlijk houd ik daar totaal geen rekening mee. Ik lak mijn nagels gewoon met de kleur waar ik goesting in heb en ik houd mij zeker niet aan seizoenskleuren.

Mijn kledij pas ik dan weer wel aan de seizoenen aan. 't Is van te moeten, of ik bevries ;) Mijn nieuwe winterjassen (twee, want ik kocht ook een sportiever model) komen van de Zara. Het was ook wel nodig, want mijn vorige winterjas was na zeven jaar precies aan vervanging toe. Deze warme, grijze jas met grote kraag staat op mij te wachten van zodra het wat kouder wordt!Oktober was de maand van de lekkere gerechtjes. Cupcakes, muffins, macarons, steak met frieten, kip met steppegras, ... ik heb weer goed gegeten :)


En ook in oktober wist Tigra weer wat te doen met haar vrije tijd. Geniet van het verlengde weekend!
Share:

15 opmerkingen

 1. wat een mooie glitter cupcakes zijn me dat :p

  ik zit haast te watertanden, zo'n mooie foto's zijn het alweer :)

  zelf heb ik ook al een nieuwe winterjas (trenchcoat) gekocht, maar wel al in augustus, toen het bloedheet was en de nieuwe collectie nog maar een week in de rekken lag :D

  grappig, ik heb mijn jassen ook altijd jàren.

  tigra <3

  hihi, dat prikkertje met bien cuit erop :)

  geniet nog van je thee ;)

  bye^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh Tigra!!! <3 Mine have been spending all their free time cuddling up with one another, on a blanket somewhere, and so on as well :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's en ah wat een schattige poes........ ;-)
  Heerlijke gerechten.... yummie

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is inderdaad een luxe waterkoker :) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh die waterkoker; hier zit ik dan met mijn geval van 8 euro bij de HEMA :( als die het ooit begeeft, weet ik vast wat kopen haha. Die food foto's doen me honger krijgen, ik ben zo een food addict (niet goed voor mijn lijn of portemonnee maar ach ja).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De waterkoker komt hier ook op de wishlist ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooi jas! En die foodfoto's - KWIJL!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie salontafeltjes ! Wij wonen hier al een half jaar en hebben nog gene. Het komt er maar niet van. En die waterkoker zou ook op mijn aanrecht mogen staan :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. superfoto's! heel mooi interieur, fashion en veel lekkers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh de jas en de waterkoker: hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die waterkoker wordt men volgende , for sure !! Ik heb reeds de keukenrobot , dus de waterkoker moet zeker men collectie aanvullen :) Tigra ziet er zo cute uit :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig