7 december 2013

Bourjois Color Edition 24h & Color Boost in Plum Russian


Toen ik deze Color Edition 24h van Bourjois in de bus kreeg, was ik blij verrast. Het zijn potjes met crème-oogschaduw en een redelijk aanwezige metallic finish. 

De bedoeling is dat je hiermee een mooie smokey eye kan maken mét metallic finish. De crème wordt eigenlijk een poeder dat dan beter hecht aan de huid en lang houdt. Het zit ook vol metallic en parelmoerpigmenten dus als je deze gebruikt, weet je dat je ooglook zal schitteren.
Deze drie kleuren zijn Merveille d'Argent, een grijze kleur met taupe ondertoon, Pétale de Glace, een ijzig roze met parelgrijze basis en Prune Nocturne, een purperbruine kleur. Op mijn arm swatchen ze nog redelijk, maar de kleur valt op mijn ogen toch wel wat weg. Eigenlijk wordt het een heel draagbare, eerder lichte look met een klein beetje kleur. De houdbaarheid is redelijk goed, maar 24 uur lijkt me toch wel wat overroepen. Ik droeg de Color Edition 24h zonder andere oogschaduw erover, met als basis mijn Too Faced Shadow Insurance. Op het einde van de dag was de kleur toch wel een beetje vervaagd, maar de parelmoerpigmenten moesten niets inleveren. De crème-oogschaduw was ook een heel klein beetje in de oogplooien gelopen, maar dat viel op zich nog best mee. 


Ik ben er dus nog niet helemaal uit, ik vind de Color Edition 24h helemaal anders dan bijvoorbeeld mijn MAC Paint Pots. Als basis zou ik ze niet gebruiken, op mijn vette oogleden heb ik een drogere en sterkere substantie nodig. Op zichzelf zijn ze goed, maar niet overweldigend. Waarschijnlijk haal ik het beste resultaat met een gewone poederoogschaduw, waarbij ik de Color Edition 24h gebruik als glanzende afwerking, bijvoorbeeld om in het midden van mijn ooglid een extra shimmertje te plaatsen.

De verpakking heeft een handige transparante bodem waarbij je meteen de kleur van de oogschaduw kan zien. Wat minder handig is dat de naam van de oogschaduw verdwijnt van zodra je het potje opent, want die staat dus enkel op de sticker die het deksel verzegelt (en die je uiteraard moet verwijderen om aan de oogschaduw te kunnen).In de eindejaarscollectie zit ook een nieuwe Color Boost in de kleur Plum Russian. Net als mijn vorige Color Boost in Fuchsia Libre glijdt ook deze op de lippen en krijg je een mooi, glossy kleurtje. Plum Russian is een typische winterkleur en past wel bij de oudroze en purperen oogschaduw van de Color Editions 24h. De textuur is superlicht en brengt heel gemakkelijk aan dus voor mij is deze Color Boost de aanrader uit de eindejaarscollectie.

Hebben jullie deze Color Edition 24h al geprobeerd?

Bourjois Color Edition 24h - € 11,99
Bourjois Color Boost in Plum Russian - € 9,99
Share:

18 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleuren oogschaduw. Ik vind de pigmentatie er goed uitzien. Jammer dat ze ietwat vervagen naarmate de dag vordert. De kleur van de lipbalm vind ik ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De crème oogschaduws zijn niet zo mijn ding, ik vind ze wel perfect om als highlighter te gebruiken. Met name dan de 2 lichte kleuren;) De lipbalm vind ik prachtig, absoluut een mooie kleur voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, heb hem nog niet geprobeerd, maar zou het wel eens willen proberen. Momenteel zijn er teveel andere dingen die op moeten dat ik deze maar skip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer van de color editions :( de color boost staat je geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipstick ziet er echt prachtig uit! Ga ik zeker overwegen om zelf eens te kopen binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So lovely

  http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
  twitter & instagram : @fashionrlounge
  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou het toch ook maar bij de Paint Pots!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb die en de andere nieuwe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De lipbalm is echt heel mooi, de oogschaduws zijn minder mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het lippenproduct is mooi.

  je hebt een mooie mond en dan al die toffe sproetjes eromheen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur colour boost en het staat zo prachtig bij je. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet zo gek om een metalic finish, maar het lijkt nog wel mee te vallen :) De Colour Boost is ook heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh de color boost is wel pretty ! De color edition e/s spreken me niet meteen aan eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de kleuren heel mooi, maar ik ben idd ook niet zo'n fan van crème oogschaduws voor mij (verliezen hun kleur nogal snel op mijn oogleden). De Colour boosts daarentegen zijn helemaal mijn ding! Ik vind de transparante; lichte textuur ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben gisteren al zo'n colour boost in russian plum gaan halen :-). Er is bij ici paris xl 25% korting op bourjois trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig