3 december 2013

Life behind the blog: november 2013


Net geopend en al meteen een bezoekje aan gebracht: Winterland in Hasselt. Je kan er schaatsen, er zijn allerlei eetkraampjes (smoutebollen! Frietjes! Churros!) en enkele attracties, je kan een jenevertje drinken en de minikerstmarkt bezoeken. Ik ben dol op churros dus voor mij was de keuze snel gemaakt :)Churros lijken wel een beetje op smoutebollen (gefrituurd deeg) maar ik vind ze wat lichter verteerbaar dan smoutebollen. Voor wie het niet kent: het is een Spaanse snack en het is lekker!Nadien introduceerde ik vriendin Sofie bij Oishii. Ik sleep iedereen die mij komt bezoeken dus mee naar Oishii, omdat ik het echt dé lekkerste sushi vind. Er was op het einde van de avond ook wat sushi over en dat werd netjes ingepakt. Sushi leftover on a lazy Sunday, not too shabby!


Enkele dagen later ruilde ik de sushi op mijn schoot in voor een kat op mijn schoot.


Sofie bracht mij ook dit schatje mee uit de VS: Michael Kors in rose gold. I love it!Homemade dessert bij vriendin Marjolein. En aangezien ze nog heel wat brownies over had, kreeg ik ook een stuk mee voor de dag erop. Tijd voor een break: leftover brownie, kauwgomballenthee (vriendin Cindy bracht hem mee van de AH - er zit vooral munt in, maar ook onder andere kamille. Best speciaal en lekker, al blijft de gewone pepermuntthee van Twinings nog altijd mijn grote favoriet!) en nagels lakken met met Guerlain Sulfurious.


Bij Marjolein dronk ik ook mijn eerste gin-tonic. Ze combineerde het met peper, rozemarijn en steranijs. Best lekker, al ben ik zelf toch meer van de zoetere of frissere cocktails.


Nog een cadeautje: mijn eerste Yankee Candle in de geur Red Apple Wreath. Zó lekker! En ik moet zeggen: de Yankee Candles branden heel erg gelijkmatig op en ze verspreiden echt wel de geur doorheen de hele kamer. Nu wil ik er natuurlijk meer :)Zaterdag ging het richting Maasmechelen Village. Ik heb er niets gekocht (ze hadden niet wat ik zocht) maar aangezien er net een Ellis Gourmet Burger geopend is, moest ik het natuurlijk uitproberen. Ik vond het niet slecht, maar als ik mag kiezen, wordt het toch een burger van De Burgerij.


Nog eens in Hasselt aten we bij Tasty Bowl. Ik ging voor mijn good old kip met paksoi en hoi sin saus, vriendlief nam iets met zalm en dat was ook lekker! (ik proef uiteraard ook altijd van zijn gerecht, haha) Volgende keer bestel ik ook het gerecht met zalm, yum!


Ik maakte ook mijn eerste s'mores tart. Zo lekker! Heel erg zwaar en een caloriebom, maar echt zó lekker. En hij wordt alleen maar beter als je hem even laat staan.


Even verfrissen met Caudalie Eau de Beauté. Inclusief superschattig doosje met pralines :)


Nieuwe camera! Hij stond op mijn wishlist, maar ik had niet echt verwacht dat ik hem al zo snel zou hebben. Ik ben er nu wat mee aan het spelen om alle opties te leren kennen, maar ik vind het echt een geweldig ding!


Nog meer spannend nieuws: onze trap! We leven al een jaar met een betonnen trap en we besloten dat dit het eerste was dat we wilden afwerken in huis. En nu is het zover, jeej! Vandaag werd de laatste hand gelegd aan de afwerking en daarna ga ik waarschijnlijk urenlang staren naar het moois :)


Tot slot nog een fotootje van onze koningin, Tigra, op haar troontje.

Dat was het weer voor november! Deze maand is het al feest wat de klok slaat, ook al omdat ik deze maand jarig ben, dus hoera! Als je niet wilt wachten tot de volgende life behind the blog kan je mij volgen op Twitter (@BeautyLovesBE) en op Instagram (beautylovesbe).
Share:

20 opmerkingen

 1. Ik krijg altijd spontaan honger bij dit soort posts :D
  Ook al is het net acht uur door, ik zou zo die hamburgers opeten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat michael kors horloge staat al lang op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, ik zou ook altijd foto's kunnen nemen van mijn katten en eten haha, ze raken alleen nooit tot op mijn blog. Ik wil zo graag eens sushi proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel lekker eten :D
  En de Burgerij is voor heel binnenkort! #jeej

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die desserts! En dat Michael Kors horloge :O Leuke post! ^^
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd zoveel lekker eten te zien bij jou :d ! De trap ziet er mooi uit trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb genoten van je foto-overzichtje :)

  leuk mk horloge. ik heb gisteren ook nog naar mk horloges staan kijken in maasmechelen village en zag ook ellis gourmet burger, maar koos uiteindelijk voor een pizza bij cellini :D

  mooie foto's en lekker uitziend eten ;)

  ik kijk stiekem al uit naar je volgende 'opgemaakt' filmpje.

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm veel lekkers !! zou het allemaal opeten :-) En je kitty is ook zo'n cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe foto's :-) Wat een prachtige trap zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yummie al dat eten! :-) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeiiii een gin tonic... je brengt mij op een idee. Al een eeuwigheid niet meer gedronken en ik hou er wel van. En blijkbaar het minst calorierijke alcoholisch drankje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! Hmm, gin-tonic :) En die horloge is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Winterland is idd erg gezellig :) ik kan nooit lang wachten om er naartoe te gaan.
  Oh en die 's mores taart ziet er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die caroussel <3 zo mooi!! En ja churros, zo lekker!! Nu heb ik er zin in, net zoals in je s'mores taart ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Churros en sushi, meer heeft een mens niet nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh lalala..... schitterende watch ;-)
  Lieve vriendin die dat voor je had meegebracht!
  Leuke foto's.
  Heb je het recept van de taart?
  Veel woorden die jij gebruikt ken ik hier in NL niet.
  Al het andere eten ziet er ook yummie uit!
  Vooral de sushi.
  Brownie's daar ben ik ook gek van.
  Prachtige fotocamera.
  Zo schattige kat ;-)

  Mooie dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De taart kan je hier terugvinden, inclusief link naar het recept: http://www.beautyloves.be/2013/11/food-smores-tart.html

   Is echt superlekker!

   Verwijderen
 17. Oooh dus dat zijn churros! Ik vind smoutebollen lekker maar ik word er nadien altijd misselijk van, dus misschien is zo een churro meer iets voor mij dan :-) Toffe behind the blog pics!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te zien! Mmm, smoutebollen! Daarom ga ik dus naar de kermis, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo'n sfeervolle foto's! Bedankt om dit te delen! En wat is Tigra een koddige madam :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig