22 december 2013

Deauty december 2013


De laatste Deauty box van het jaar is meteen de meest grafische. Ik vind het ontwerp best mooi, ook het lint en de boodschap aan de binnenkant van de doos zijn aangepast aan deze feestelijke periode.

Het is al even geleden dat ik nog eens een unboxing deed, maar dat komt omdat ik de Deauty boxen van de laatste maanden eigenlijk niet zo geweldig vond. En eer ik tijd had om foto's te maken in daglicht, was de box al op een aantal andere blogs verschenen, dus liet ik het maar zo. 

Van de laatste box van het jaar werd ik wel wat beter gezind. Hier zitten vier fullsize producten in en een parfumeriestaal. De december box bevat volgens Deauty producten die je van kop tot teen verwennen en laten stralen.

Elissance lipstick in Attirance - fullsize - 3,8 g voor € 14,10

Ik houd van make-up in de Deauty box! Van Elissance had ik nog nooit gehoord, dus dat is meteen een fijne ontdekking. Ik was ook heel blij dat het eens geen typische rode lipstick was, maar wel een lekker felroze kleurtje.

De lipstick van Elissance zou trouwens meer zijn dan enkel een kleurtje, want hij bevat ook bijenwas, teunisbloemolie en essentiële oliën van de Damascusroos en rozenbottel. Allemaal ingrediënten die je lippen hydrateren, helen en voeden.

Plante System massagekaars - fullsize - € 8,00

Geen geurkaars, maar een massagekaars! Deze kaar is goed voor drie massages. Je laat de kaars branden en dan vormt zich een massageolie met de geur van katoenbloemen en karitéboter.

Maybelline Color Show - fullsize -  7 ml voor € 3,99

Geen dag gaat voorbij zonder nagellak en eigenlijk ben ik heel content met dit lieve roze kleurtje. Perfect op tijd, want mijn Dior Charnelle is bijna op en ik was al aan het bedenken welk bleekroze kleurtje ik zou kunnen kopen om deze te vervangen. Ik heb deze Maybelline Color Show in Pink Lady nog niet gebruikt, maar daar komt heel snel wel verandering in!

Garnier Fructis Miraculous Oil - fullsize - 150 ml € 10,99

Als je de Deauty box al enige tijd ontvangt, heb je intussen al een hele collectie haarolie opgebouwd. Wat dat betreft, is er vrij veel herhaling van bepaalde producten, voornamelijk haarproducten. Het is wel telkens een ander merk en dus uiteindelijk kan je zo wel telkens iets anders uitproberen, maar het verrassingseffect is er een beetje uit.

Deze Garnier Fructis Miraculous Oil is een lekker ruikend leave in product met arganolie en kan je gebruiken voor het wassen, tijdens het brushen om je droogtijd te versnellen of als finishing touch voor een mooie glans. 

Biotherm BB cream - 5ml

Van de Biotherm BB cream, een hydraterende BB cream met SPF 15, krijg je deze keer een mini-staal dat je enkele keren kan gebruiken. Niet superspannend, want zoiets krijg je (gratis) bij de parfumerie.

Wat vinden jullie van deze Deauty december box?
Share:

17 opmerkingen

 1. Ik ben wel benieuwd naar de Fructus olie! En de lipstick ziet er ook mooi uit, kende het merk niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De olie ruikt lekker, ik heb 2 lakjes ipv het staaltje van biotherm. Dit was waarschijnlijk de laatste die box die ik bestelde. Ik heb nooit een wauw gevoel bij de box, dat vind ik jammer.

  Love, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die lipstick! Die heb ik niet, hoor!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur van de lipstick is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naar die massagekaars ben ik benieuwd :-) Zoiets heb ik nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lipstick is echt prachtig! Leuke inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is wel weer leuk, maar ik heb er 3 gehad met enkel huidverzorging en juist daarmee experimenteer ik niet zoveel dus heb geen nieuw abonnement meer genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van de mini bb cream. Verder vind ik de inhoud wel leuk. Vooral de lipstick:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een mini Anit-Age Serum gekregen ipv de lipstick. Mooi lakje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De lipstick heb ik niet gehad, maar moest wel effe nadenken wat ik dan wel had: een anti-age serum.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is echt één van de betere boxen denk ik. Vorige exemplaren bevatten erg veel 'doorsnee' producten, maar di tis dan toch weer iets leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke producten eens voor een keer! meestal vind ik niet zoveel aan al die boxen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die van mij was een heel pak minder. Ik had geen Biotherm product maar 2 keer nagellak, zo jammer! :( Ook had ik een oudroze kleur lipstick, een kleur die ik helaas nooit ga gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb een oudroze lipstick zoals Amy hierboven, met het verschil dat dit wel een van de enige kleuren is die ik regelmatig draag! Hoera! Want die rode van catrice (deautybox april?) en die van clinique (augustus) hebben nog nooit mijn lippen van dichtbij gezien..

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig