21 december 2013

WIN: Tom Ford Lip Color Shine & Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer


December is een feestmaand, niet enkel in het dagelijkse leven maar ook hier op BeautyLoves. In het begin van de maand werd mijn blog 4 jaar oud en helemaal op het einde van de maand verjaar ik zelf ook nog eens. Een feestje is dan wel aan de orde :-)


Van Tom Ford had ik al een lipstick, de Lip Color in Pink Dusk. Ik heb hem nog steeds en draag hem nog altijd graag. Niet vaak genoeg, maar dat ligt misschien meer aan het aantal lipproducten in mijn stash dan aan de lipstick zelf. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, zeker?


Ik kon het niet laten om mijn collectie uit te breiden, deze keer met de Lip Color Shine, een meer verzorgende lipstick-meets-glossy-lipbalm. Voor een echte review houd ik de boot even af, want ik heb ze zelf ook nog maar net in huis, maar die heb je zeker nog tegoed. Mijn eerste indruk is in elk geval wel positief en ik vrees dat ik hiermee weer een kleine verslaving rijker ben... Oh, Tom Ford, wat doe je me toch aan?Bij een pink lip horen ook pink nails. Niet echt flashy of neonroze, zoals ik wel vaker draag, wel een roze dat uitermate geschikt is voor deze tijd van het jaar. Estée Lauders Love Bite is een diep rozerood, en vind ik perfect passen bij de kerstsfeer die nu in huis hangt. Het is mijn tweede Estée Lauder nagellak en hij bevestigt wat ik al wist: Love Bite heeft een handig kwastje en geeft een mooie, creamy dekking in twee laagjes. 

Ik kon zelf niet weerstaan aan deze mooie make-upjes, dus ik denk dat ik een van jullie hier héél erg blij mee kan maken. Een winnaar krijgt dus een zakje met deze drie producten in. Ik wil jullie hiermee bedanken voor de talrijke bezoekjes en comments!


Hoe kan je deelnemen?

Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Optioneel deel je de winactie via Facebook en/of Twitter:
Facebook: Ik wil Tom Ford en Estée Lauder goodies winnen bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
Twitter: Ik wil Tom Ford en Estée Lauder goodies winnen bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be

Meedoen kan tot en met 3 januari 2014, de winnaar krijgt op 4 januari 2014 van mij een mailtje. Succes!
Share:

19 opmerkingen

 1. Wauw, die nagellak alleen al! De lipshine past er perfect bij en als het echt echt echt moet, dan adopteer ik haar nude zusje ook wel ;) Ik volg/deel/spread the love ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh super, ik zag deze winactie op twitter, ben je gelijk ook gaan volgen op bloglovin! Lijkt me het ideale cadeautje om mijn druilerige blokdagen wat op te vrolijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie make-up! Ik doe heel graag mee, ga je zo dadelijk een mailtje versturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kleurtjes! Die verpakkingen van Tom Ford zien er toch zo chic uit!

  Love, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier maak je zeker iemand gelukkig mee. Mooie producten, mooie merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw supermooie kleurtjes! Zowel de lipsticks als de nagellak kunnen mij absoluut bekoren!
  Ik volg je via Bloglovin en ga de actie zeker delen op FB en Twitter!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chique en de ontwerper van dit merk weet dat dames er heel graag mooi uit willen zien!
  Ik doe dan heel erg graag mee om kans te kunnen maken op deze prachtige make-up want hiermee steel je de show! ;-)
  Het zijn mijn favoriete kleuren omdat dit alles perfect past bij mijn bruingeteinte huid!

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures

  Em: dots_223@hotmail.com

  Ik wens iedereen hier hele fijne kerstdagen een gelukkig 2014

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaw, so generous, ik ga meteen mailen se :) ik volg je sowieso al zowat overal denk ik. Tessalikesyou op twitter en tessaloveth@hotmail.com. Groetjes en fijne feestdagen x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig pakketje, ik doe mee (:
  Ik ga gelijk mailen.
  Liefs, Jolijn.
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aw, wat lief van je :-) Ik skip deze, maar veel succes aan iedereen die meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey, hier een grote estee lauder fan. Tom Ford nog nooit uitgeprobeerd. Dus echt een schitterend kerstcadeau om te winnen. Ik doe mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een geweldige winactie!! Gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag, en ook alvast gefeliciteerd met jouw eigen verjaardag :) Deze winactie kan ik niet overslaan haha, dus ik doe graag mee!
  Ik volg je via Bloglovin, en ga je nu mailen + tweeten over deze winactie :)
  Have a nice weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een super leuke winactie! :-)
  Heel erg gefeliciteerd met je 4-jarige bestaan! Doe zo zeker voort! Ik vind het alleszins leuk om je blog te lezen!
  Ik volg je via Bloglovin en twitter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ben zelf een grote fan van de nagellak! mailtje verstuurd!
  p.s: PRETTIGE FEESTEN IEDEREEN!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie nagellak zeg! De kleur is helemaal gepast voor kerst / nieuwjaar. En die lipsticks lijken wel fijn, spijtig genoeg zijn ze wat aan de dure kant..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten! Ik doe graag mee, mijn mailtje komt eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Op het laatste moment nog deze winactie ontdekt, mailtje is verzonden :D!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig