15 december 2013

Lush Popcorn lip scrub

Lush Popcorn lip scrub

Bij mijn eerste lipscrub van Lush, Bubblegum, ging ik vooral voor kleur (roze!) en de überzoete geur, maar intussen had ik nood aan een nieuw potje. Toen ik enkele maanden geleden in Londen was, profiteerde ik van de lagere Lush-prijzen en kocht ik deze Popcorn lipscrub.

Mijn lichaam scrub ik op regelmatige basis, maar mijn lippen ... Laat ons zeggen dat ik het in elk geval niet zo trouw doe als de rest van mijn huidverzorging. Gelukkig heb ik niet al te veel last van velletjes, maar ik merk wel dat een lipscrub altijd goed doet.

Ik koos specifiek voor Popcorn omdat het een combinatie is tussen zoet en zout. Ik was de zoete, overweldigende geur van Bubblegum eigenlijk een beetje beu en Popcorn is veel beter te verdragen. Ik ben zelf zowel zoetekauw als zoutliefhebber, dus eigenlijk is Popcorn perfect!

Lush Popcorn lip scrub

In de scrub zitten - uiteraard - kleine korreltjes om je lippen glad te krijgen (bu-bye dode huidcellen!) en de bloedsomloop te stimuleren en bevat dit kleine potje ook jojoba- en kokosolie om je lippen tegelijkertijd weer te verzachten. Een goede lipbalsem achteraf doet dan ook wonderen.

Hoewel je op zich vrij gemakkelijk een DIY-scrub kan maken, verkies ik toch het kant-en-klare potje van Lush. Het is zo gemakkelijk, zuinig en het is ook gewoon goed!

Lush Popcorn lip scrub - 25 g voor € 9,95
Share:

16 opmerkingen

 1. Ik vind ze ook super fijn. Ik vind bubblegum toch wel net iets lekkerder. Maar ik blijf het altijd wel een beetje duur vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet ik dus echt eens kopen he, een lipscrub! Mijn lippen zijn altijd kapot, hoeveel ik ook smeer. Ik scrub momenteel met een tandenborstel, maar misschien werkt een echte scrub toch wat beter. Het staat op m'n boodschappenlijstje!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ik heb er vaker over gelezen en ze klinken echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen ervaring met de potjes, maar ze klinken echt geweldig en vooral de namen/geuren (popcorn en kauwgum!) klinken helemaal geweldig voor mij als zoetekauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is inderdaad lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me een heel fijn product :-) Al vínd ik het wel ietwat prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de lipscrubs van Lush heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik koos toch voor de zoete bubblegum geur :) Maar de werking en het effect is volgens mij ook wel hetzelfde :) aangenaam product dus !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een erg fijne scrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zelf heb ik de bubblegum versie en die is inderdaad overweldigend. een beetje als de snowfairy geur. die vind ik stiekem ook wel erg overweldigend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de bubblegum vorig jaar gehad, wel lekker maar krijg zo'n potje nooit op tijd op :d deze geur heb ik raar genoeg nog nooit geroken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig