16 december 2013

NEW IN: Juwelenboom


Blijkbaar zijn juwelenboompjes terug hip. Reden genoeg om een déjà-vu te krijgen, want járen en járen geleden heb ik ook al eens iets gelijkaardig gehad. Toen waren het wel geen boompjes, maar mini-kapstokjes, waar je dus ook je juwelen aan kon hangen.

Ik vond het toen en ik vind het nu nog steeds best handig, zeker om mijn dagelijkse juwelen te organiseren. Zo blijft alles netjes georganiseerd en behoud ik ook een goed overzicht op wat ik op dat moment draag.


Mijn keuze viel op deze juwelenboom, ik houd van de combinatie wit en hout en hoe simpel en strak hij is. Het is ook een supercompact ding, maar ik kan er alles aan hangen en erop leggen wat ik draag, dus meer hoeft dat niet te zijn, toch?

Hoe bewaren jullie je dagelijkse juwelen?
Share:

19 opmerkingen

 1. Ik heb een juwelen boom van Koziol (very cute) voor mijn juwelen! Verder bewaar ik mijn duurdere spullen in doosjes (bv van Laduree)

  Liefs;
  Natalie
  www.lataniedesign.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk :-) Bij mij zit alles in dozen met allemaal kleine vakjes en compartimentjes. Je weet wel, van die dingen uit de doe-het-zelf winkel waar je normaal vijzen en whatever in bewaart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bewaar mijn juwelen vooral in mijn grote juwelenkist maar die "boom" ziet er super leuk en praktisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze vind ik heel mooi van waar heb je die?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb zo'n echte boom voor mijn oorbellen van de Urban Outfitters, de rest van mijn juewelen bewaar ik eigenlijk gewoon in verschillende vakjes/doosjes. En voor mijn armbanden heb ik dan weer zo'n speciale houder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi ! Ik bewaar mijn juwelen op een etagère en in transparante dozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn juwelen bewaar ik in juwelendozen van Stackers. Ze zijn stapelbaar en je kan je eigen dozen samenstellen naargelang je collectie. Via deze website kan je zien wat ik bedoel: http://www.wheesh.com/product/673/stackers-jewellery-boxes.htm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die stackers wil ik ook hebben!
   Alleen nog beslissen welke kleuren/patronen.

   Dat boompje is mooi maar ik draag eigenlijk alleen een horloge elke dag, de rest zit opgeborgen in een juwelenkist. Wel tof op "de kaptafel".

   Verwijderen
 8. Leuk ding zeg ! Ik bewaar mijn juwelen overal een beetje, in potjes, in een schuif van mn toilettafel, in doosjes. Soms vergeet ik wel eens dat ik bepaalde spullen heb. En mn oorbellen hangen aan een eiffeltoren-oorbellenrekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alles op een hoop in een lade, met heel wat gevloek als gevolg om alles uit de knoop te halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke boom! Ik heb mijn sieraden (gesorteerd op kleur, erg gezellig) aan 6 mooie witte haken aan de muur hangen. Prachtig om te zien en lekker georganiseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zelf heb ik een juwelenkistje. dat houdt alles een beetje stofvrij, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. grappig...op de foto hangen aan het boompje hoofdzakelijk juwelen die je nog niet zo heel lang hebt ;)

   Verwijderen
  2. Jep :) Dat zijn nu mijn dagelijkse juwelen en als ik ze wissel, komen er weer andere dingen aan het boompje te hangen :)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig