17 december 2013

Weleda Christmas Crackers


Nog een dikke week en dan is het Kerstmis! Op kerstavond is het bij ons thuis te doen, dan komen er vrienden eten en we hebben afgesproken dat elkeen een gang van het menu maakt. Kwestie van elkaar wat te helpen, zodat al het werk niet op de schouders van een persoon komt te liggen. Daarnaast zorg ik natuurlijk wel voor de juiste aankleding en vond ik het een leuk idee om Christmas Crackers op tafel te voorzien. Het is een ideetje dat overgewaaid is vanuit het VK, maar blijkbaar vinden die leuke kersttradities hier ook meer en meer hun weg. Het idee achter een Christmas Cracker is dat je het als een minicadeautje op het bord legt en dat je de verrassing uit het doosje haalt door de verpakking te laten 'cracken', door de beide kanten tegelijk ervan af te trekken. Er zijn verschillende soorten Christmas Crackers te koop, maar uiteraard ging ik voor een beauty editie ;-)


De Weleda Christmas Crackers worden in een set van zes verkocht, elke cracker heeft een eigen thema en in elke cracker zitten twee mini's die binnen de geurlijn passen. Volgens mij gaan mijn gasten hier wel blij mee zijn, alleen al omwille van de fun om zo'n extra cadeautje open te kunnen doen! (en stiekem kan ik ze dan wat beauty opdringen, gnagna!)

Weleda Christmas Crackers - € 17,99 voor 6 crackers - bij de meeste Weleda partnerwinkels (verkooppunten vind je via weleda.be)
Share:

9 opmerkingen

 1. Goede tip en het is ook nog een leuke tafelversiering!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O dit zijn leuke crackers! Deze ga ik zeker halen voor kerst bij mijn ouders thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ideaal om verschillende geuren te testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk! Ik had al Christmas crackers zien staan bij HEMA en Dille&Kamille en dergelijke maar ik wist niet goed of ik me eraan zou wagen. Deze beauty editie vind ik wel super en je kan het achteraf nog gebruiken. Leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer leuk idee als cadeautje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zelf heb ik er ook een handje van weg om, via geschenkjes, beauty aan anderen op te dringen ;D als ik geen inspiratie heb, koop ik iets dat beauty gerelateerd is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat om te geven, erg origineel :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk om dit als tafelversiering te gebruiken ;-)
  Of om kado te geven.....

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig