11 januari 2014

SHOPLOG: Solden!


Op de eerste zaterdag van het jaar waagde ik mij aan de solden. En dat viel meteen beter mee dan ik had verwacht! Het was vooreerst niet over de koppen lopen, want ik had strategisch gekozen voor een iets minder drukke shopstad. Een zaligheid, want dan kan je nog normaal de winkels in en ligt alles er toch nog semi-netjes bij.Bovendien (en dat is meteen het belangrijkste van deze post) deed ik drie hele leuke koopjes. Ik heb al vaker verteld over mijn liefde voor Janet & Janet, het Italiaanse schoenenmerk dat elk seizoen mijn hart weet te raken. Niet de goedkoopste schoenen, vandaar dat ik mijn collectie ook maar mondjesmaat uitbreid. Of door zoals nu, in de solden een koopje te doen.

Ik had deze geweldige Janet & Janet booties al eerder gezien. Niet gekocht want, tsja... schoenen genoeg. Maar nu de prijs gigantisch meeviel (solden x birthday money x cadeaubon) kon dit paar gerust aan mijn schoenenstash gevoegd. En zoals altijd: Janet & Janet schoenen zien er niet enkel mooi uit, ze zijn van topkwaliteit en ze zitten echt geweldig goed. Enkele uren later pronkten deze schatjes aan mijn voeten toen ik naar de film ging (Catching Fire eindelijk gezien! Ik ben niet mee met de boeken, dus ik heb geen idee wat er staat te gebeuren, al kan ik mij er wel iets bij voorstellen. Misschien dat ik toch nog de boeken begin te lezen voor de derde film uitkomt).


Een stop bij Zara kon niet ontbreken. Ik zag heel wat moois (uiteraard weer in de nieuwe collectie, typisch), maar hield het bij deze knalroze chino. Perfect met pumps - of met mijn nieuwe Janet & Janet booties, haha!


Het derde stuk heb ik niet zelf geshopt, wel laten opsturen (thank you, Stephniie!). Blijkbaar waren er in een Zara-vestiging ergens te lande nog van deze mooie sjaals te koop. Ik weet nog dat ik hem indertijd heb zitten zoeken, maar nergens kon vinden. Ik had dus eigenlijk de hoop allang opgegeven, tot ik hem in mijn Twitter-tijdlijn zag. And now he's miiiine!

Een vrij bescheiden soldenshoplog, toch? En jullie, de solden overleefd?
Share:

21 opmerkingen

 1. Leuke aankoopjes! Vooral de laarsjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij bent goed geslaagd, vind alles wel erg gaaf, de schoenen zijn lekker apart zo met het neusje, i like it

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items, die broek ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie laarsjes ! Ik ga ook meestal voor de nieuwe collectie tijdens de solden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk! ik heb ook al wat dingen gescoord

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankoopjes. Vooral de sjaal van Zara!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O die schoenen zijn echt een aanwinst! Prachtig. De sjaals van de zara van afgelopen winter zijn de max, ik heb er ook één gescoord en twijfel om nog één te halen in de solden. Zelf heb ik nog niks gekocht in de solden, kvind precies mijn goesting niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Janet & Janet zijn idd supermooie schoenen altijd. Mooi gescoord in de solden ! Ik slaag er altijd in van spullen uit de nieuwe collectie kopen :d.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooh, je roze broek brengt me al helemaal in lente/zomerstemming...heerlijk :D

  de sjaal staat mooi bij de broek, vind ik ;) een beetje assorti :)

  zelf zag ik al mooie jassen en trenchcoats uit de nieuwe collecties <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een elegante en leuke laarsjes! Zou ik zelf ook zo kopen, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig