12 januari 2014

Lush loves you (this Valentine)


Of je voor of tegen valentijn bent, er is niets mis met wat lekker geurend badderspul. De valentijnscollectie van Lush is er vroeg bij, dus des te langer kan je ervan genieten. Alle producten, uitgezonderd eentje (de Love Locket Ballistic), zijn ook perfect geschikt voor wie, net zoals mij, geen bad heeft.Mijn Neon Love Soap is slechts een stukje van een gigantisch hart met een overduidelijke liefdesboodschap. Van buiten rood, van binnen vol witte hartjes, die pas zichtbaar worden als er effectief in het hart gesneden wordt. Neon Love Soap doet je huid goed met zijn mix van verse vijgen, passievruchtensap en sojayoghurt. De geur (kaneelbladolie, rozenhoutolie en bergamot) zou ik omschrijven als licht kruidig, warm en zoet.


Prince Charming bestaat en hij staat onder mijn douche. Weliswaar in compacte vorm en vol marshmallowwortel, vanille, granaatappel en amandelolie. Lekker en verzorgend, dus. De geur is aan de zoete kant maar frisser en minder warm dan de Neon Love Soap, met biologische sandelhoutolie, geranium en de voor mij overheersende pompelmoes.


Er zitten ook twee massagebars in deze collectie. Close To You is een roze en superrijke massagebar, volgestouwd met cupuaçuboter, karitéboter en olijfolie, die echt direct tussen je handen smelt. Deze heeft een vanillegeur die ik omschrijf als typisch Lush en die je ook bekend zal voorkomen als je al eens de Rock Star zeep of Creamy Candy Bubble Bar hebt gebruikt. 


Tender Is The Night heeft een meer sensuele geur met vanille, jasmijn en ylang ylang, al is hij evenzeer voedend dankzij cacao- en karitéboter. Hij is ietsje steviger dan Close To You, maar ook Tender Is The Night smelt je tussen je handen en kan je dan inmasseren op een droge huid. Hij komt trouwens in de vaste collectie, dus geen nood :-)


The Kiss Tinted Lip Balm is een lippenbalsem met een vleugje kleur en glans. Er zitten zeer fijne shimmertjes in, die een licht parelmoereffect op de lippen geven. The Kiss is vrij zacht, het lijkt wel een tinnetje bomvol roze marshmallow om op de lippen te smeren. Ik ruik er ook wat drop in, al vind ik dat niet direct terug tussen de ingrediënten. Wél in de lijst: karitéboter, cupuaçuboter, agavenectar en amandelolie. Kiss!

De Lush valentijnscollectie is nu al online en in de winkels te koop
Neon Love Soap - € 6,95 per 100 g
Prince Charming Showergel - € 7,95/15,95/26,95 voor 100/250/500 g
Close To You Massage Bar - € 8,95
Tender is the Night Massage Bar - € 10,95
The Kiss Tinted Lip Balm - € 9,65
Love Locket Ballistic - € 10,95
Share:

26 opmerkingen

 1. Jummie de geur lijkt me heerlijk :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tender is the night spreekt me het meest aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ik lees echt ooooveral over de Lush Valentijnscollectie. Ze ziet er goed uit! Morgen naar Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur van Tender Is The Night lijkt me echt iets voor mij! Mooie collectie verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo jammer dat net nu de Lush in Antwerpen een maandje gesloten is, ik ben echt wel benieuwd geworden naar deze collectie en nu kan ik ze nog niet meteen kopen. Helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooooh, wat ziet het er allemaal lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lippenbalsem lijkt me fijn en de massagebars <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een leuk pakket! Alles ziet er weer heel fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! ik moet ook nog maar eens naar de Lush gaan want ze verkopen er altijd zulke lekkere en leuke dingen.

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, ziet er heerlijk uit zeg! :) Hmm en zulke leuke kleurtjes!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke dingen! doe mij ook maar zo'n pakket :-o haha Prince charming klinkt wel iets voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hihi, prince charming staat onder je douche :)

  fijne spulletjes lijken me dat. mooie vormen, kleuren,...

  ohh, mogen we weten wat je gisteren in de solden in Maasmechelen Village kocht? Altijd als je daar geweest bent, ben ik zo benieuwd naar hetgeen je er kocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een bescheiden haultje: een gebreid vestje van de Talking French en wat home deco dingetjes voor in de badkamer.

   Verwijderen
  2. een bescheiden haul, maar toch fijn dat je iets vond naar je goesting :)

   Verwijderen
 13. Hoi! Ik reageer normaal eigenlijk nooit! Ik heb echter horen waaien dat er een MAC winkel naar Hasselt zou komen rond februari! Weet jij daar toevallig iets van? Jij bent toch van Hasselt of komt toch nog al eens in Hasselt eh? :)
  Ik heb trouwens tot en met november altijd in The Body Shop in Hasselt gewerkt, en denk dat ik je daar ooit eens gezien heb! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook horen waaien dat er (eindelijk!) een MAC winkel naar Hasselt zou komen, maar exacte en officiële info heb ik nog niet. Van zodra ik iets weet, schreeuw ik het uit :-)
   En ja, dat is goed mogelijk dat je mij daar gezien hebt :-)

   Verwijderen
  2. Februari en in de buurt van de fruitmarkt heb ik gehoord! Ben benieuwd, zou alleszins heel erg leuk zijn!

   Verwijderen
  3. Oeh, dat zou tof zijn! En dat zou ook wel kunnen, want in de buurt van de Fruitmarkt is er een pand vrijgekomen waar ze vroeger juwelen verkochten (op de Botermarkt, kort bij Liu Jo). Ben benieuwd of mijn gokje juist zal zijn, haha!

   Verwijderen
 14. That shower gel looks particularly tempting, though everything here is pretty adorable! Can't believe we're already planning Valentine's Day yet LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alle producten ruiken zooo ontzettend lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze collectie ziet er, zoals elk jaar, weer enorm schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. de massage bars van de lsuh zijn heerlijk.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zoveel leuke dingen!! Ik moet dringend nog eens langs Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De Valentijnscollecties zijn keer op keer zo schattig en leuk. Ben erg benieuwd naar de geuren! Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen via Bloglovin'. :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig