6 februari 2014

FASHION: Wishlistin'


Even (hoewel, 'even' is een duidelijk understatement terwijl ik verloren loop tussen het gigantische aanbod) rondsurfen bij Zalando en ik zit met een giga wishlist. Van kleren over schoenen en handtassen tot kleine prullaria. I love it!

What I love:

Het cute (en roze!) boekje van Donkey Products Shopaholics I met and liked is het laatste in zijn soort en daarom ook met een fijne korting te koop. Ik kan hier al mijn blogger friends een plezier mee doen, want stiekem zijn we allemaal wel een beetje shopaholic.

Om die dates te plannen, vond ik trouwens deze leuke agenda van Mark's: I will always make time for you. Hoe schattig! Binnenin heb je dan een weekoverzicht, dat maakt het plannen eens zo gemakkelijk.

Eigenlijk kan ik deze grijze jurk van Mint & Berry niet echt wishlisten, want ik heb hem al. Het is dat ik hem zo graag draag en dat hij echt heel mooi valt, daarom wil ik hem toch even onder de aandacht brengen. Je kan nu nog een aantal maten kopen mét fikse korting, dus daar zou ik zeker van profiteren. De jurk valt redelijk lang (boven de knie, maar niet te kort) dus hij is ook workproof en hij tekent je silhouet echt erg mooi af. Ik ben trouwens sowieso wel fan van Mint & Berry, ze hebben hele leuke en betaalbare kledij!

Onder een jurk draag ik heel graag hakken en omdat de Mint & Berry jurk vrij klassiek is, wilde ik het geheel wat pittiger maken met een gekleurde pump. Het werden deze felroze hakken van Even & Odd, de hoogte van de hak wordt wat draaglijker door de verhoogde zool en er is geen gevaar dat de schoenen van je voeten vliegen, want het bandje houdt alles goed op zijn plaats. Ze zijn trouwens ook te koop in het pastelroze en zwart, voor wie het wat soberder wil.

Naast schoenen, zijn handtassen mijn grote zwakte: ik heb al heel lang mijn oog laten vallen op de MAC van Rebecca Minkoff en dit zwarte exemplaar met goudkleurige afwerking is tijdloos. Hij is compact, maar er kan toch nog vrij veel in (perfect, want ik sleep nogal wat mee) en je kan hem gewoon over je schouder laten hangen - dat laat mijn handen vrij voor tijdens het shoppen, gnagna.

Om het geheel af te werken, ga ik verder met goudkleurige accessoires: ik ben dol op grote horloges en deze Nixon Kensington vond ik wel een schoontje. Heel sober maar wel met roze wijzerplaat, what's not to love? De gouden oorbellen van By Philippe geven het geheel een eigen LA-vibe en de Garlia-armband van Dyrberg/Kern vond ik er ook nog wel passen.

Tot slot nog een stel shades, want het zonnetje komt er nu af en toe toch echt wel door en dan kan ik een zonnebril gebruiken, zeker als ik in de wagen zit. Ik vond deze zonnebril van Chloé Eyewear best wel fancy en klassiek en daarom perfect passen bij de jurk. Ik ging bewust niet voor de zwarte versie, want grijs is wat zachter en past daarom beter bij mijn teint.

Wat vinden jullie van mijn selectie?
Share:

9 opmerkingen

 1. Aah de MAC clutch, de mini versie staat al een tijdje hoog op mijn wishlist! Ik vind de zwarte heel mooi, maar ik zoek hem eigenlijk in nude omdat ik al meerdere zwarte tasjes heb. Uiteraard is hij heel moeilijk te vinden :)
  De Nixon horloge is ook heel mooi!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mint & Berry is echt een leuk merk he? Leuk kleedje! De boekjes zijn ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi lijstje! Ik zie jou al helemaal in dat jurkje en die schoenen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, nu wil ik die agenda. En die schoenen. En al de rest ook. Bedankt he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi :)

  dat kleedje ziet er precies sexy uit ;D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig