8 februari 2014

Life behind the blog: januari 2014


Make-up, make-up, make-up! Ik plaatste deze look op Instagram en die viel blijkbaar in de smaak. Ik filmde al twee keer een how to hierover, ik hoop dat het tweede filmpje goed genoeg is om online te zetten. Jezelf schminken voor de camera met behulp van slechts een klein spiegeltje blijft toch een hele uitdaging :-)
Ik kreeg trouwens heel wat leuke make-up binnen, te beginnen bij The Balm. Meet Matt Nude is echt wel een tof oogschaduwpalet! De kleurtjes van de Gosh Lip Lacquers mochten er ook zijn en bij Givenchy is het al roze wat de klok slaat.


Winter = Uggs, ook in huis en een sjaal voor buiten. Ik durf het aantal sjaals in mijn collectie eigenlijk al niet meer te tellen, maar eentje kon er wel nog bij, zeker deze leuke van de Zara. Op het werk trakteerde ik mezelf op een nieuwe rekenmachine - 't was van te moeten, want mij vorige had het begeven na zoveel jaren trouwe dienst. Waarom zwart nemen als roze ook kan? Enkele leuke beautyquotes, om mezelf op te peppen.


Een 'catty' voor mijn verjaardag! Deze steek je in de mircrogolfoven en hij helpt je dan pijnlijke spieren bestrijden. Lush Valentijn = dikke liefde. Af en toe ben ik meer onder de indruk van de USB-stick dan iets anders. Check deze mini-Zespri! Greek food = dikke liefde (en ik krijg honger terwijl ik dit typ).


Dit was een superlekker dessertje. Voor de rest probeerde ik afgelopen maand vrij gezond te leven en nam ik gezonde lunches mee naar het werk. Al ging het de allereerste dag van het jaar wel even mis, want al dat lekkers kon ik niet weerstaan.


Een rondje Oishii paste dan weer wel in het voedingsplan, haha! En de zeevruchten met zeekraal en kikkererwtenballetjes on the side vond ik ook best lekker. Deze Discovery Set van Evoka moest ik toch even uitproberen. Roze en paarse setting bij Michael Bublé! Het was de eerste keer dat ik hem zag en hoewel het begin een beetje aftasten was, werd het gewoon een heel fijn optreden met veel interactie met het publiek.

Fijn weekend!
Share:

14 opmerkingen

 1. Leuke Ugg-botjes! Thuis loop ik ook constant in de mijne rond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer heel veel lekkers, past ook bij mijn gezondere voedingsplan :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Matt nude is inderdaad heel leuk! Heb hem ook gekregen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's!! Je oogmake-up is inderdaad heel erg mooi!! Laat dat filmpje maar komen :)
  Fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's , ik ben benieuwd naar Evoka :Dx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er een superleuke maand uit! Ik ben ook nog steeds benieuwd naar The Balm. En nu wil ik ook een kiwi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Heerlijke gerechten! ;-)

  Fijne dag en groeten.... Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat roze rekenmachientje is echt geweldig! Ik wil er ook zo één :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie fotocompilatie ;)

  en dan al dat lekkere eten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmmm al dat lekker eten :-) !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig