1 maart 2014

Clarisonic Aria

Clarisonic Aria

Yihaa, weekend! Tijd om te bloggen en mijn beautyproducten wat aandacht te geven. Zo wil ik al een hele tijd een vergelijking maken tussen de nieuwe Clarisonic Aria en de Mia 2. Met de Mia 2 - review hier! - kregen we ein-de-lijk een Clarisonic in België en blijkbaar slaat het wel goed aan want grote zus Aria is sinds kort ook te koop.

Om in stijl van mijn badkamer te blijven, koos ik voor de witte Aria, maar (en dat is meteen al het goede nieuws) de Aria is ook te koop in een felroze of zwarte versie. Bij de Mia 2 kan je kiezen tussen wit, lila en roze. Voor elk wat wils, dus!

Clarisonic Aria

Clarisonic Aria

Net zoals de Mia 2, is de Aria gericht op het gezicht, alleen is het pakket wat meer uitgebouwd. Mia 2 is gebruiksvriendelijk, jong en perfect voor on the go met de handige reisverpakking. Aria is wat luxueuzer (glanzend) afgewerkt, groter maar zeker niet zwaarder, heeft een batterij-indicator zodat je tijdig weet wanneer je hem moet opladen en wordt geleverd met zijn eigen droogstation. Op die manier kan je de Aria perfect laten drogen, maar evenzeer opladen, want er is ruimte voorzien om de lader in te passen. Die lader kan je trouwens ook dubbel gebruiken: ofwel aan het stopcontact ofwel via een USB-poort. Aria is dus meer gericht op de consument voor wie het wat meer mag zijn en de Aria perfect wil kunnen afstemmen op zijn eigen levensstijl.

Want ook op vlak van de opties gaat de Aria wat verder dan de Mia 2: je kan kiezen tussen drie verschillende snelheden en je kan de timer volledig zelf instellen. Standaard staat hij, net als bij de Mia 2, op een minuut, maar je kan ook voor twee minuten kiezen, zodat je zelf kan bepalen welke zones meer aandacht krijgen.

Clarisonic Aria

Clarisonic Aria

Er zijn drie snelheden: de eerste snelheid is perfect voor de delicate, kwetsbare en gevoelige huid. Een stapje hoger geeft een gemiddelde snelheid, die perfect is voor de dagelijkse reiniging van de normale huid en heeft al 26% meer reinigingskracht dan stand een. De hoogste snelheid is krachtig, geeft een extra boost voor de onzuivere huid en heeft 56% meer reinigingskracht dan stand een. 

Het fijne aan de Aria is dat je zelf kan bepalen hoe krachtig hij werkt, en dat zal dus afhangen van je huid maar ook van hoe vaak je hem gebruikt. In de grond is de sonische methode voor beide toestellen dezelfde: je krijgt zo'n 200 tot 350 oscillerende bewegingen per seconde die inwerken op de natuurlijke elasticiteit van de huid. Over de werking was en blijf ik meer dan tevreden, zowel voor de Mia 2 als de Aria. 

Met beide toestellen heb ik de borstelkop voor de gevoelige huid getest. Voor de Mia 2 vond ik deze zacht genoeg, maar voor de Aria zou ik borstelkop voor de delicate huid aanraden. Deze is nog zachter dan die voor de gevoelige huid en lijkt me beter geschikt wanneer je vaker voor de krachtige standen van de Aria kiest.

Clarisonic Aria

Van de handige, compacte Mia 2 naar de uitgebouwd en luxueuze Aria is het een sprong van 50 euro. Als je al een Mia 2 hebt of bewust kiest voor een gemakkelijke en eenvoudige toepassing in een schattig formaat, zou ik zeker bij de Mia 2 blijven. Heb je nog geen Clarisonic en kies je dus voor het eerst, dan kan de Aria wel een goede optie zijn. Het biedt je direct alles van de Mia 2 en meer, wat de uitgave wel kan verantwoorden als dat is waar je naar op zoek bent.

Clarisonic Aria - € 199,00 bij ICI Paris XL
Share:

9 opmerkingen

 1. Toch een prijzig dingetje zeg. Al zou ik ook heel graag ene aan mijn badkamer toevoegen :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fijn uit, maar heb niet direct 200 euro op overschot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zien er fijn uit, wil ze weleens proberen , maar voor 200 euro haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle hop, en de mijne is alweer gedateerd, damn, lol :-) De nieuwe versie klinkt wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat ziet er heel goed en handig uit!
  Fijn geschreven art..

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil me graag een clarisonic aanschaffen, maar het is inderdaad een hele hap uit mijn budget. Al zou ik als er ik er eentje koop waarschijnlijk opteren voor de Aria denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ook de Aria nemen, al lijken ze me allebei fijn werken, maar ze zijn helaas allebei ook een beetje te prijzig... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar kan ik de Aria kopen? Ik kan hem nergens vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sandra, in België is Clarisonic te koop bij Ici Paris XL. Het zou kunnen dat het model Aria intussen niet meer bij ons te krijgen is, het artikel is intussen van drie jaar geleden. Ik vind hem zelf ook niet meer op de webshop van Ici Paris, maar misschien kunnen ze hem in de winkel wel voor je bestellen?

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig