2 maart 2014

Pupa Navy Chic: Matt Pink nail polish


Deze Pupa Matt Pink is een van de weinige matte nagellakken in mijn verzameling. Ik houd wel van wat glans en bling, dus ik ben niet zo heel snel overtuigd van een matte versie. Toch wilde ik deze aan de test onderwerpen, al was het maar omdat ik de kleur zo leuk vind.

Matt Pink hoort trouwens bij de lentecollectie van Pupa, Navy Chic. Een collectie met heel wat maritieme invloeden, dus zie je heel veel blauw, geel en rood terugkomen. Gelukkig was er ook nog een plekje voor wat roze :-)Dat het om matte nagellak gaat, wordt al meteen duidelijk: het flesje is voor de gelegenheid van mat geborsteld glas. Leuk detail! Matt Pink is een opvallend, eerder warm roze en lakt perfect met twee laagjes. De nagellak droogt supersnel (zeer handig, aangezien ik mijn nagels op de trein moest lakken) en uiteraard heb je geen top coat nodig. Ook de houdbaarheid is meer dan prima en dat zonder top coat, chapeau!

Pupa Navy Chic is verkrijgbaar bij Pupa-verkooppunten
Lasting Color Matt Nail Polish in Matt Pink - 5 ml voor € 6,45
Share:

21 opmerkingen

 1. oh wow ik vind dit echt een prachtig lakje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pupa heeft erg fijne nagellak :-) Ik vind het een mooie lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw echt een prachtig kleur! Zelf ben ik ook meer voor glanzende lakjes, maar voor deze zou ik net als jou ook wel eens een uitzondering maken. ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Af en toe is mat wel eens leuk, voor de afwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het wel een mooi kleurtje, en als je er dan ineens een nailart van maakt met een ander roos of rood (of zilveren of gouden voor een wat feestelijker tintje) French manicure randje, ja dan is het matte meer dan geslaagd!!
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi lakje! Een matte finish heeft ook wel iets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief kleurtje! Ik heb zelf de gele versie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooooooooooi! Ik hou echt heel erg van die matte finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een heel erg leuk lakje! heel erg leuk zo'n matte finish.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, schoontje!
  Ik wist niet dat deze ook in de collectie zat, me wants!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er niet zo voor, heb altijd de neiging om meteen topcoat er over te doen haha :d

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur, maar doe mij toch maar wat glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Maar ook ik ben niet zo van de matte lakjes

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig