19 maart 2014

GOSH Lip Lacquers


Een beetje matchy-matchy kan nooit kwaad, kwestie van nagels en lippen op elkaar af te stemmen. Misschien daarom dat de GOSH Lip Lacquers lijken op mini nagellakflesjes, wat een ongewone verpakking is voor een lipproduct. Opvallen doen ze in elk geval wel!In totaal zijn er acht kleuren, van nude tot felrood, en met verschillende dekking, gaande van eerder transparant tot vrij dekkend. De finish blijft telkens wel eerder glanzend, dus de Lip Lacquers zijn echte glossjes. Ze zijn ook verrijkt met voedende arganolie en vitamine E, maar bovenal ruiken ze ongelooflijk lekker en zomers! Aanbrengen doe je met de sponsapplicator en die is net als het flesje erg compact.

Innocent Lips en Flirty Lips geven op mijn lippen heel weinig kleur af. Innocent Lips is wat koeler maar nog steeds vrij transparant, Flirty Lips is wat warmer, maar vanop een afstand zie je niet superveel verschil. Voor een my lips but better-kleurtje zou ik misschien eerder voor Flirty Lips gaan. Sweet Lips is een koel roze, waarbij de roze kleur iets meer opvalt dan bij Innocent Lips.

Crispy Lips is een echt Barbie-roze en mijn minst favoriete kleur. Ergens vind ik het extreem roze wat vloeken met mijn huid, maar fel is 'ie wel! Dan heb ik nog twee rode kleuren: Hot Lips is vrij transparant en iets draagbaarder, Dangerous Lips is veel dekkender en echt een vampy bessenrood.

De GOSH Lip Lacquers zijn schattig (al durf ik het niet goed aan om zo'n glazen flesje in mijn handtas te smijten, je weet maar nooit) en kleurrijk. Eigenlijk is er wel voor elk wat wils, zowel voor de nude-lover als de kleurfanaat. Door de glans vind ik de Lip Lacquers meer een gloss dan een lipstick en ook de houdbaarheid neigt eerder naar die van een gloss dan van een langhoudende lipstick. Mijn favoriet is overduidelijk Dangerous Lips!

GOSH Lip Lacquer in 001 Innocent Lips / 002 Lovely Lips / 003 Sweet Lips / 004 Flirty Lips / 005 Crispy Lips / 006 Funky Lips / 007 Hot Lips / 008 Dangerous Lips - 4 ml voor € 8,49 bij Kruidvat
Share:

15 opmerkingen

 1. Leuke verpakking en fijne kleurtjes! Ben wel minder fan van het feit dat het naar een gloss neigt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Dangerous lips ook heel mooi op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste twee vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke kleuren! Ik denk dat ik vooral van de donkerder kleuren hou, de pigmentatie ziet er daar ook het mooiste uit :). Hele schattige flesjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn mooie kleuren!
  De laatste 3 staan zo mooi bij je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die laatste twee het mooiste. Maar ik ben totaal geen fan van gloss, dus ik laat deze aan mij passeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze eer leuk uitzien! Vooral de felle kleurtjes vind ik echt iets voor de zomer! De nudes zijn ook heel leuk, maar die zou ik dan meer alledaags dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakkingen zijn echt zo schattig :D Echt net nagellakflesjes. Maar inderdaad: minder geschikt voor in de handtas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat bessenrode kleurtje is mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dangerous lips ziet er super uit ! Idd very vampy.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De twee laatste kleurtjes vind ik prachtig bij jou! Het lijkt me een goede lip laquer om thuis op te doen voor je weggaat, maar ik zou hem inderdaad ook niet in m'n handtas durven meenemen.

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind 't leuke kleurtjes, en ik vind die verpakkingen ook wel tof :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw! dat zo'n pigment en glans uit zo'n klein potje komt! heel mooie swatches. verrassend mooi resultaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze leuk, maar gebruik de transparante kleuren het meeste!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig