18 maart 2014

Saving my feet and shoes: Lady's Secret


Als verkoopsters zeggen dat je je schoenen nog moet inlopen, dan lach ik altijd even (redelijk groen, maar het is beter dan ze uit te schelden), want dat is met mijn voeten absoluut niet waar. Schoenen passen zich niet aan mij aan, maar omgekeerd.

Dus is het des te belangrijker om de juist maat te kopen en te zorgen dat al mijn schoenen, van ballerina's tot stelten, gewoon onmiddellijk al comfortabel zitten. Helaas is niet altijd alles perfect (zou dat niet saai zijn), dus zit ik wel eens met een paar dat niet tot op de millimeter besties kan zijn met mijn voeten.


Ik zocht en vond deze handige Lady's Secret kussentjes bij Di. Eerst kocht ik de nudekleurige hielbeschermers. Mijn Guess pumps hebben de juiste maat als ik ze met blote voeten draag, maar met panty's wordt alles wat gladder en hebben mijn hielen de neiging om uit de schoen te schieten. Niets zo onelegant als een vrouw die met eendenpasjes over straat moet lopen omdat haar schoenen anders uitvallen. Na mijn geniale aankoop was het gedaan met het gewaggel. En sloeg ik meteen twee vliegen in een klap, want de hielbeschermers behoeden me ook voor blaren en andere ongemakken.


Onlangs vielen ook deze felroze antislipkussentjes in de bus. Comfort alom voor de voetzolen, maar ook heel handig om te vermijden dat je constant naar voren schuift in bijvoorbeeld peep toes. Eigenlijk zijn mijn Hugo Boss pumps (of hoe ik ze liever noem: Carrie shoes) ietsje te groot, zeker met panty's, maar met zo een antislipzooltje gaat het ineens veel gemakkelijker en schuif ik niet meer naar voren. Voorheen probeerde ik het met halve zooltjes, maar dat was niet helemaal naar wens. Of ik er gemakkelijk een hele avond op kan staan zonder iets te voelen, heb ik wel nog niet getest.


In elk geval heeft Lady's Secret nog meer van die handige schoenkussentjes, zodat je je schoenen telkens kan aanpassen en het comfort kan vergroten. Alle kussentjes die ik tot nu toe gezien heb, zijn ook vrij dun en hebben volgens mij weinig invloed op de maat. Je kan er een beetje mee spelen, maar het is eigenlijk niet bedoeld om een hele maat of meer te corrigeren.

En zo kan ik weer verder met mijn geliefde pumps!

Lady's Secret kussentjes - ongeveer € 8,00 bij Di
Share:

15 opmerkingen

 1. Handige tip! Ga ik zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die kussentjes nog nooit geprobeerd, misschien zitten mijn heels dan ook wat comfortabeler

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tip, thanks! :-) Schoenen inlopen, jaja... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die hielbeschermers zien er super handig uit! Gedaan met de pijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig! Ik heb al eerder hielbeschermers gebruikt bij te grote schoenen, maar dat hielp niet echt. Maar misschien wel bij pijnlijk schoenen. Die kussentjes zijn wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig! Ik heb die hielbeschermers ook, daar ga ik nog een paar van bijhalen voor in mijn ballerina's, heb altijd blaren met die dingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo handig!
  Eindelijk dan een dag zonder pijn kunnen lopen op je favoriete high heels!
  Mooie shoes ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Huh, interesting... Dit wil ik wel eens proberen, ik heb ook best snel last van pijnlijke voeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had eerder al bij Cynthia gelezen dat deze te koop zouden zijn bij Di, maar ik kan ze maar niet vinden! Heb dit nochtans hard nodig, want mijn voeten zien elke dag af. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je ze trouwens hergebruiken? Als het goed werkt is het natuurlijk leuk, maar 8 euro (en dat is als je maar 1 van de dingen in je schoenen plakt) per paar kan duur worden.

   Verwijderen
  2. Ik heb ze bij de Di in Gent gevonden, ik heb ook wel even in de rayons moeten zoeken, maar ze liggen er wel! Toen ik ze kocht, lagen ze in de tweede rayon van links, aan de linkerkant van de rayon, ergens onderaan.
   Ze werken met een stevige plakstrip dus het is niet zo evident om ze tussen verschillende paren te wisselen, dan gaat de strip volgens mij aan kleefkracht verliezen en kan je ze op den duur gewoon niet meer gebruiken. Ik heb ook eerst een set hielbeschermers gekocht om te testen en wat af te tasten.

   Verwijderen
  3. Oh, Gent. Perfect. (: Ik zal zeker eens kijken volgende keer. Ja, het klinkt geweldig en ik kan het zeker gebruiken, alleen vind ik het dus vrij duur. Ik heb zeer lastige voeten dus als ik ze echt optimaal zou willen gebruiken zou ik al 3 verschillende nodig hebben per paar pumps ofzo. :( Bedankt voor het snelle antwoord!

   Verwijderen
 10. Heel handig artikel! Jammer genoeg gaat de die in mijn buurt binnenkort weg, dus ik vrees ervoor dat ze deze niet hebben... Alle nieuwe dingen worden niet meer ingedaan :( Nu ja dan maar eens naar Luik gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een handige tip! Ik had vroeger gel hielbeschermers, maar mijn hiel gleed gewoon uit de schoen omdat de gel te glad was. Deze ziet er een stuk beter uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze heb ik nog nooit geprobeerd, andere merken vroeger wel en voor mij deed het niet veel. Ik heb thans ook dit probleem met ballerina's, ze snijden al snel mijn hele voeten open :( (gevoelige voetjes)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig