21 maart 2014

Deauty for iU: maart 2014


Deauty for iU, de samenwerking tussen de maandelijkse box en de keten vol skincare goodness, prikkelde mijn (en ieders) nieuwsgierigheid.


Donderdagavond belandde hij op mijn deurmat, deze goedgevulde Deauty box van maart. Deze keer krijg je geen menu maar een Deauty Magazine waarin alle merken die meewerken aan deze box, kort aan bod komen. Zit er iets tussen dat je bevalt, kan je trouwens profiteren van een korting van 20% bij iU, zowel in de winkels als online.


René Furterer Carthame Masker - 30 ml
Dit staal (ongeveer 1/3e van een fullsize) van René Furterer is een intensief voedend masker voor droog haar. In je haar verdelen en dan twee tot vijf minuutjes laten inwerken om te zien wat het kan doen. Ik heb het nog niet getest, maar het ruikt alleszins wel al lekker!

Nuxe Crème Fraîche de Beauté - 15 ml
De Nuxe Crème Fraîche is een hydraterende dagcrème voor de normale huid met een slagroomtextuur en een geur van oranjebloesem. Een halfsize, want met zijn 15 ml net de helft van een fullsize. Ik houd wel van hydraterende crèmes, dus ik ben benieuwd te zien wat deze voor mij doet.

Mavala Oil Seal Dryer - 5 ml
Ook deze Mavala Oil Seal Dryer is een halfsize en dat vind ik nog wel prima, want zo een olie gaat er bij mij nooit heel snel door. Het is mijn tweede Mavala-product, enkele jaren geleden heb ik er al eens een top coat van gekocht. Hun nagellak is trouwens ook in deze miniflesjes te koop, wat wel handig is als je graag een of meerdere kleuren uitprobeert. Al ben ik niet helemaal overdonderd door de Oil Seal Dryer: mijn nagellak was wel heel snel touch dry, maar daarna moet je nagellak nog 'gewoon' drogen. Dus eindigde ik een kwartier later toch nog met zakdoekmarkeringen in mijn nagellak. Ik mis ook een beetje het glanzende effect van een top coat, maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur.


Filorga Optim-Eyes - 3 ml
Een supermini van Filorga, maar dan voor de ogen. Ideaal voor een vermoeide blik, rimpels en wallen. Deze crème kan dus alles. Het leuke aan deze verpakking vind ik wel dat je hem kan afsluiten. Meestal zit een staaltje oogcrème in zo'n sachet en daar krijg ik het van op mijn heupen (en die heb ik al genoeg).

T. Leclerc Volume Mascara Violine - fullsize
Dit is het enige fullsize product in de maartbox: een mooie violinepaarse mascara. Hij geeft net genoeg kleur af om te zien dat het geen zwarte mascara is, maar het blijft wel altijd subtiel. Ik krijg er niet zozeer volume van (ik vergelijk natuurlijk met mijn andere volumemascara's), bij mij is hij eerder verlengend en geeft mijn wimpers een mooie krul.

Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf - 4 gr
Dit zou een wondermiddeltje in een tube moeten zijn. Aquaphor is goed voor droge lippen, ellebogen en nagelriemen, verhelpt kleine sneetjes of wondjes en zou zelfs kunnen helpen bij lichte brandwonden.

Garancia Pschitt Magique - 15 ml
De Pschitt Magique kan op mijn interesse rekenen, al was het maar door de leuke naam. Het is een nieuw soort micropeeling maar dan zonder korreltjes. Elke dag twee keer op je huid laten inwerken en het resultaat zou gewoonweg magique moeten zijn. Dit is een kleine reisverpakking en is goed voor 12 dagen.


Guam Fanghi d'Alga - 75 ml
Guam Fangocrema Giorno - 8 ml
Guam Fangocrema Notte - 15 ml
Met dit trio van Guam bestrijd je cellulitis. Hulp krijg je van al het goeds uit de zee: algen, zeewier, modder en zout. Ik vrees dat ik heel wat meer van die zakjes zal nodig hebben voor ik enigszins wat resultaat zie, maar zo kan je het wel al eens proberen, natuurlijk.

JYB Have a Good Day dagcrème - 2 ml
JYB You're So Sweet bodymilk - 5 ml
Het Belgische merk JYB bestaat al een tweetal jaar en gebruikt voornamelijk biologische ingrediënten. Ze scoren ook met de leuke productnamen en mogen zelfs Belgische royalty tot hun fans rekenen. Dit soort staaltjes kan je niet echt aan een grondige test onderwerpen en reken ik meer als een extraatje dan als een volwaardig product van de box.

Op gebied van merken deed ik door Deauty x iU toch wel enkele ontdekkingen, zo had ik nog nooit van Guam gehoord. Ik houd wel van de variatie en veelheid aan producten, al zijn sommige zakjes zo klein dat ik er amper een been mee ingesmeerd krijg. Niet dat ik klaag :-) De 20% korting op de deelnemende merken is wel een fijne meevaller, dus mocht je naar iU trekken, vergeet dan je kortingsbon niet!

Deauty for iU kost € 16,95 en is te bestellen tot en met 29 maart 2014
Share:

11 opmerkingen

 1. Wat een bomvolle box! Leuke inhoud :-) Er zitten ook voor mij een paar onbekende merken tussen. Altijd leuk om zo weer nieuwe merken én producten uit te proberen. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, kreeg vandaag mail dat mijn box vertrokken is, maar damn seg, eigenlijk vind ik de inhoud wel een beetje een tegenvaller, nu heb ik al spijt dat ik je blogpost toch al bekeken heb, ik hoop dan ook dat mijn box er net wat anders uitziet: ik heb namelijk de nuxe-crème al eerder gehad, en ook de rene further staat nog in een minisize te wachten op gebruik (oei nee, die is van de karité-lijn en niet van de carthame zoals nu in de box zit), ja en eucerin is ook niet het meest vernieuwende merk. Nog een paar daagjes afwachten dus, verwacht de box maandag te hebben.
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een goedgevulde box!
  Ik ben benieuwd of je ook reviews gaat schrijven van een aantal producten ;-)

  Ik wens een fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke producten zaten er in de box deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fijn om alles eens te kunnen testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die JYB ultra- rich dagcreme is super,heb die onlangs gekocht en tot nu toe 1 van de beste hydraterende creme's vind ik,zit ook in een handige pompflacon...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amai, goedgevulde box ! De Nuxe Crème fraîche is héél fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel samples zie ik.. Ik hoop dat de mijne morgen binnenkomt..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De mijne bevat bijna alleen maar samples, die van jou is veel beter gevuld.

  http://beautywaarheid.blogspot.be/2014/03/deauty-box-maart-2014.html

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig