9 maart 2014

My BeautyLoves: februari 2014


Februari was een overtuigende skincare maand, doorspekt met wat make-up. Ik ben er niet toe geraakt om het deze keer in een filmpje te gieten (het heerlijke weer zat daar voor iets tussen, oeps), maar ik voorzie jullie uiteraard wel van de nodige foto's en uitleg.


Mijn standaardlook van het moment zag je al in dit artikel, dus de paletten van Too Faced en The Balm mochten niet ontbreken. Als basis gebruik ik een combinatie van Too Faced Shadow Insurance en in plaats van een MAC Paint Pot, gebruik ik deze Givenchy Ombre Couture Cream Eyeshadow in de kleur Rose Illusion (limited edition). Afgelopen maand legde ik ook enkele producten opzij voor een soort van Project X Pan, waarbij je bepaalde producten volledig opgebruikt. Je ziet achteraan de Guerlain Météorites Perles in Les Ors: dit is een hele fijne basis voor onder mijn fond de teint en geeft mij een frisse basis. Ik gebruik hem graag, maar er zit nog ongeveer 1/3e in dus wil ik mij er wel op toeleggen om hem volledig te gebruiken. Idem voor de NYC High Definition Eyeliner, een superhandig pennetje om snel en clean een lijntje boven mijn ogen te trekken. Je ziet ook nog een wenkbrauwpotlood van MAC in Blonde: ik ben hier minder fan van omdat ik liever zo een mechanisch potlood gebruik met een dunner puntje, maar aangezien ik dit potlood nu toch heb en de kleur op zich niet slecht is, wil ik een effort doen om hem door de week te gebruiken.

Op mijn nagels koos ik weer voor Essie Sunday Funday, vorig jaar uitgebracht in een limited edition collectie. Ik ben al ongeveer halfweg door het flesje, dus je kan wel stellen dat dit een all time favorite is. Maar niet getreurd, want vandaag las ik op de Facebook-pagina van Essie dat Sunday Funday een van de nieuwe permanente kleuren wordt. Hoera!


Nog meer Project X Pan, maar dan voor in de douche: de mini Vanilla Cake Mix van Philosophy uit een van hun kerstsetjes. De scrub en body lotion heb ik een tijdje geleden al opgebruikt, enkel in de douchegel zit er nog een klets. Het is een echte foodgeur (en ook beperkt tot de feestdagen, geloof ik) maar ik vind het echt een zalige douchegel die goed schuimt en superlekker ruikt.

Lush Ro's Argan Body Conditioner is vrij nieuw in mijn collectie, maar oh my... wat een geweldig product! Ik wil hier nog een aparte review over schrijven, want ik ben alleen maar vol lof.


Nog meer lovende woorden over Antipodes (review hier!), zowel voor de scrub als het masker, al is toch vooral het Aura Manuka Honey Mask de grote favoriet.Er zijn ook enkele nieuwigheden in mijn huidverzorging geslopen. L'Occitane komt met enkele brightening producten uit en hiervan test ik momenteel de ooggel (die dubbel dienst doet als oogmasker) en het huidserum. Eerste indruk: fris, lekkere geur en perfect matchend met mijn huid.

's Avonds ben ik geswitcht naar het Vitamin E Overnight Serum-in-Oil van The Body Shop. Eentje die mij qua textuur en gebruik erg doet denken aan Kiehl's Midnight Recovery Serum en die ook heel goed aansluit bij mijn huidtype. Voor mijn gemengde huid is het Serum-in-Oil heel vaak voldoende en voedend genoeg, dus echt veel nachtcrème smeer ik hierna niet meer.


Tot slot nog een oldie uit mijn collectie: de Clinique Clarifying Lotion. Ik gebruik deze al heel lang en met tussenpozen. Regelmatig probeer ik andere dingen en dan kom ik altijd wel eens terug naar de Clarifying Lotion. Nu is dit ook wel een giga fles, dus af en toe laat ik hem staan om iets nieuws te testen, maar ik blijf hem wel gebruiken.

Het is voor mij persoonlijk een hele fijne lotion om dagelijks te exfoliëren, al valt hij niet bij iedereen in de smaak. De geur zit daar voor iets tussen en voor veel mensen is hij ook te agressief, zelfs als ze een versie kiezen die aansluit bij hun huid. Eigenlijk hoort de Clarifying Lotion bij het bekende driestappensysteem van Clinique, maar zelf houd ik mij daar helemaal niet aan.

Fijne avond!
Share:

15 opmerkingen

 1. Heb vrijdagnamiddag een half dagje recup overuren opgepakt om eens naar Antwerpen te trekken, de nieuwe Lush te gaan verkennen en de bodyshop binnen te lopen. Hmm, heerlijke dingetjes heb ik gekocht: oa ook de Ro Argan en de vitamine E serum-in-oil. En 'savonds lekker gezellig afgesloten met een etentje in de Tapasbar en nadien nog een theatertje gedaan (hihi, met een zak vol heerlijke geurtjes naast me).
  Het was een gezellig en geslaagd namiddag/avondje en ben benieuwd binnenkort hoe de productjes mij bevallen als ik ze effectief in mijn routines ga toepassen.
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel favorieten, mooi! Het lakje van Essie ziet er prachtig uit. Helemaal 'lente-proof'. Fijn dat deze in de vaste collectie komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne producten, leuk om te zien, het overnight serum van TBS wil ik nog graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er staan een boel mooie producten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had echt spijt dat ik Sunday Funday niet gekocht had... Blij om te horen dat deze dus in de vaste collectie komt. :) Want ik ben een grote Essie fan aan het worden. Kost inderdaad wat meer; maar liever 1 lakje van Essie dat 5 van Catrice. Fiji en Sunday Funday gaan dus op de wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten! Ro's Argan is inderdaad geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aargh die klinken allemaal zo aangenaam! Ik leer hier altijd nieuwe producten kennen ^^

  Alvast heel erg benieuwd naar je review over de Lush Ro's Argan Body Conditioner! Vorige week eens binnen gestapt in die van Gent maar heb deze niet zien staan.

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die nieuwe olie van TBS staat hoog op de wishlist !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben echt benieuwd naar dat TBS serum!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie favoriete heb je! Ben ook erg benieuwd naar het serum

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat Essie lakje is ZO mooi, en je hebt het inderdaad al goed gebruikt! :-) Zonder de Too Faced Shadow Insurance primer kan ik trouwens echt niet meer leven, voor mij is dat echt de primer der primers!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ooh, jammer, geen filmpje..

  die lotion van clinique heb ik ook :)

  ik moet mij toch ook eens beter gaan verdiepen in het merk essie.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig