11 maart 2014

Kick-off Geef om Haar 2014


Na mijn oproepje van ruim twee weken geleden, trok ik zaterdag naar Genk. Place to be: Salon AD-DICT in hartje Genk, waar kapster Loredana en make-up artist Alex een hele dag lang mensen een heuse make-over zouden geven.

Marie-Kristien, een sympathieke mama van twee, stuurde mij een zeer overtuigende e-mail en ik kon niet anders dan haar kiezen!
Mijn naam is Marie-Kristien, ik word in mei 34 jaar en ben de trotse mama van Jef (bijna 2 jaar) en Juul (4 maanden). Ik ben al ruim 25 jaar de trotse eigenaar van een paardenstaart en diep vanbinnen schreeuwt een stemmetje om verandering. Alleen ik heb de guts niet om de knoop of in dit geval de paardenstaart door te hakken. Als jonge onzekere moeder (met nog enkele kilo's op overschot) heb ik dat extra duwtje in de rug nodig om deze stap te zetten. Het zou dan ook geweldig zijn om die fantastische BeautyLoves verwenbeurt te mogen ondergaan.
Ik heb al van heel wat mensen uit mijn naaste omgeving afscheid moeten nemen. Telkens was het lelijke woord 'kanker' in het spel. Ook ken ik mensen die de strijd niet verloren hebben wat natuurlijk fantastisch is! Een pruik is me dan ook niet vreemd. Daarom wil ook ik zoals zoveel anderen mijn steentje bijdragen.
Geef toe, zo iemand verdient gewoon een speciale behandeling, niet? Met dank aan Geef om Haar, Pantene en Max Factor, mocht ik haar dan ook een kappersbeurt, een make-up look en een fotoshoot aanbieden. 

Eerst werd het haar gewassen en al gedroogd (en kijk eens wat een lang en gezond haar!), daarna mocht ze langs de make-up. De look werd licht, luchtig en gemakkelijk, maar meer had Marie-Kristien ook niet nodig. Even later was het tijd voor dé knipbeurt van haar leven. 20 centimeter was het doel en om zeker te zijn dat we de juiste lengte hadden, werd zelfs de meetlat ernaast gelegd.

Het resultaat: een frisse en scherpe bob, inclusief een schuine frou en Marie-Kristien leek wel een andere vrouw! Ik vond het zo ongelofelijk moedig van haar om haar staart te doneren en ik ben blij dat de transformatie goed werd onthaald. 

Zelf ook doneren? Tot 18 mei 2014 kan je nog terecht bij een van de 250 deelnemende kappers of een van de speciale knipdagen. Meer info via Geef om Haar!
Share:

11 opmerkingen

 1. Geweldig! Super mooi resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh Marie-Kristien, het staat je goed! Lang geleden trouwens, ik ken je nog als studiebegeleidster ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sofie! Haha... dat is belachelijk lang geleden :-D

   Verwijderen
 3. Echt knap! Zowel het feit dat Marie-Kristien dit doet als het resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het best indrukwekkend en pakkend om al die afgeknipte staarten op de foto's te zien.

  goed gedaan, Marie-Kristien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer mooi resultaat! :-)
  Ik ben mijn haar aan het sparen, want toen ik het heb gemeten bleek het te kort... Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed van haar dat ze dit gedaan heeft! Wat is het resultaat mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat ziet ze er leuk uit!! Top-initiatief en top dat ze dit heeft aangedurfd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh dat korte kopje staat haar goed, ik vind 't mooier zo dan lang!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig