14 maart 2014

Sisley L'Orchidée Rose

Sisley L'Orchidée Rose

Men neme een beauty wishlist, een cadeaubon en een parfumeriewebshop. Goed schudden en tadaaa...

Ik had al wel langer een major crush op de Sisley L'Orchidée blush. Over de eerste versie heb ik lang getwijfeld. Hij is wat warmer en voor mijn bleke teint eerder een bronzer-blush, de reden waarom ik hem uiteindelijk nooit heb gekocht. Maar vorig jaar zag ik de tweede variant en die viel direct in de smaak! Sisley L'Orchidée Rose is een highlighter blush met een koelere, frissere basis. Perfect voor mij! Sisley is gekend om zijn botanische ingrediënten, ook in hun make-up. In deze blush vind je bijvoorbeeld extracten van witte lelie.

Sisley L'Orchidée Rose

Sisley L'Orchidée Rose

Van buiten komt subtiel al de orchidee piepen in de metaalkleurige verpakking. Die is trouwens van plastiek en minder zwaar dan ik had verwacht. Wél erg vatbaar voor vingerafdrukken (goed afvegen voor de foto!) dus daar moet je een beetje tegen kunnen.

Maar de inhoud is dan weer een whopping 15 gram, en zo heb ik het graag. Dat maakt de prijs meteen ook een beetje draaglijker, want dit is (tesamen met mijn Blush Horizon de Chanel) de grootste blush uit mijn stash. De blush bestaat eigenlijk uit drie tinten, elk met een parelmoerfinish en wordt weergegeven in de vorm van een orchidee. Je ziet en voelt ook echt het reliëf in de blush en de kleuren blijven gelukkig gewoon aanwezig, want hier is geen overspray gebruikt. Je zou zover kunnen gaan om de drie tinten apart aan te brengen, maar zoveel geduld heb ik niet dus kies ik voor een grote blushkwast en meng alles tesamen. Dat geeft een hele mooie, frisse, soft focus blos met een subtiele glans en schijn en hij blendt perfect in met je bronzer. Highlighter heb je op zich niet meer nodig, want zodra er een beetje licht op je wangen valt, komt de parelmoer tot leven en krijgt je gezicht de nodige éclat. Een echte highlighter blush dus!

Fijn weekend!

Sisley L'Orchidée Rose highlighter blush with white lily - 15 g voor € 68,40 bij ICI Paris XL
Share:

17 opmerkingen

 1. It's so pretty!!! :) Ik begrijp je crush helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty! Ik heb hem bewust niet gekocht, denk nog steeds dat de originele versie meer mijn ding is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig patroon zeg heeft deze blush! Een echt pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ughhh zo prachtig! maar kan dit niet uitgeven aan een make-up product, krijg dat niet over mijn hart :p maar met een goede cadeaubon is het natuurlijk al beter te doen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste variant is voor mijn huidskleur denk ik ook minder geschikt (in die zin: zoiets zoek ik niet echt) maar dit kan ik wel smaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb de eerste versie hiervan :)

  de jouwe is ook mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er zo mooi uit! :-)
  Welke kwast gebruik je hiervoor? En dan doel ik op het merk, want ik ben op zoek naar goede kwasten, maar heb er nog geen goede gevonden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een Real Techniques kwast, daar ben ik best tevreden van!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig