27 april 2014

Bourjois Dissolvant Miraculeux Mains & Pieds

Bourjois Dissolvant Miraculeux Mains & Pieds

Ik lak mijn nagels enkele keren per week dus het befaamde roze potje van Bourjois is hier geen onbekende meer. De Dissolvant Miraculeux is mijn favoriete nagellakremover-in-een-potje en ik blijf hem maar opnieuw kopen.

Het enige nadeel: de roze Dissolvant Miraculeux is enkel geschikt voor je handen, niet voor je voeten en dus gebruikte ik daarvoor nog steeds watjes met een gewone nagellakremover. Maar daar heeft Bourjois wel iets op gevonden. Ziehier de Dissolvant Miraculeux Mains & Pieds!

Er zijn natuurlijk een aantal gelijkenissen: het potje blijft identiek, enkel de kleur verschilt. Wel handig, want zo kan je snel de juiste meenemen. Binnenin deze Dissolvant Miraculeux Mains & Pieds zit ook hetzelfde sponsje als de originele versie, waarbij het de bedoeling is dat je je vinger in het potje steekt, draait en de nagellak zonder al te veel problemen laat verdwijnen.

De formule is volgens mij ook nog dezelfde, zonder aceton en met amandelolie, met de typische geur (rode vruchten en vanille - oké, het is en blijft een dissolvant, maar mijn nagels ruiken achteraf inderdaad fruitig) en hetzelfde magique resultaat. Zo'n potje gaat toch even mee, alleen let ik er wel op om er geen glitternagellak mee te verwijderen, zo blijft het sponsje het langst meegaan en krijg je geen losse pluisjes.

De nieuwigheid zit hem in het deksel: daar zit nu een sponsje aan gehecht, zodat je de Dissolvant Miraculeux ook voor je voeten kan gebruiken! Je moet het potje vooraf dan wel even omkeren, zodat het sponsje de dissolvant kan opnemen. Deze spons is trouwens van een ander materiaal dan datgene in het potje: hij is wat grover en je kan hem ook uit het deksel halen om hem met water reinigen. 

Het deksel zorgt ervoor dat je vingers niet in aanraking komen met de dissolvant en bijgevolg de nagellak op je vingernagels niet beschadigt als je enkel je voeten wilt bijwerken. Héél goed gezien van Bourjois!

Bourjois Dissolvant Miraculeux Mains & Pieds - € 7,99 vanaf mei 2014 bij o.a. Di, Inno, Kruidvat, ICI Paris XLBeautyLoves
Share:

15 opmerkingen

 1. wat een goede tip :) zo wil ik er ook eentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh I'm so glad Bourjois came up with this! I love the original, and I have always wished for a toe version! Gotta grab this soon! Sandal season is ON!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super idee! Nagellak van teennagels halen zonder manicure te beschadigen. Zalig. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wauw dit had ik nog niet gezien! Toch eens naar kijken de volgende keer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig, dit miste ik inderdaad aan van die potjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai, slim gevonden van Bourjois!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig met dat sponsje in het deksel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat slim van ze!! Ga ik zeker eens aanschaffen. Niets is vervelender dan je nagels te verpesten doordat je de lak van je tenen haalt -_-

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig is dit! Al lak ik wel nooit mijn teennagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woehoe, heel handig gezien van Bourjois, nu bedenk ik me wel dat ik nooit enkel de nagellak van mijn teennagels haal maar altijd in combo met mijn handen. De lak aan mijn teennagels blijft ook veel langer mooi zitten dan mijn aan mijn vingernagels en hoeven dus niet nodig apart behandeld te worden.
  Maar moest ik toch een keer veranderen, dan weet ik zeker dat we goed zitten met Bourjois!!
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik overdrijf misschien, maar dit lijkt me echt zo'n geniale 'uitvinding' :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is inderdaad heel erg slim gezien van bourjois! Dit zou ik me ook dadelijk aanschaffen! Héél handig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, deze ben ik nog niet tegengekomen, handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een top idee! is bourjois hier eerst mee? heb zo eentje voor de tenen nog nooit gezien

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig