28 april 2014

L'Oréal Professionnel Wild Stylers by Tecni.ART


De rock chick in mij wilde wel meer weten over de Wild Stylers by Tecni.ART haarproducten. Eigenlijk is het de bedoeling dat je met deze producten (apart of samen te gebruiken) een nonchalante coupe creëert, met wat volume, beach waves of een second day hair look. Gestyled haar dat er niet zo gestyled uitziet, zoiets.Beach Waves - € 20,40

Beach waves zijn bijvoorbeeld heel leuk bij (middel)lang haar: het geeft je haar wat textuur, volume en een modellerend effect. Tegenwoordig kan je bij de L'Oréal Professionnel-kapper een beach waves-behandeling laten doen, waardoor het gedurende enkele weken lijkt alsof je net van het strand terugkomt. Maar je kan dus ook zelf aan de slag met deze Beach Waves spray

Ik houd wel van dit type spray, ik vind het gemakkelijk werken wanneer de sprayknop aan de voorkant zit. Er zit ook een slotje op zodat je de spray gemakkelijk kan meenemen als het nodig zou zijn.

Je gebruikt deze Beach Waves op nat of droog haar, gewoon even doorverstuiven en dan je haarlokken met de vinger scheiden. Als de spray opdroogt, zakt mijn coupe wel een beetje in (fijn haar, grrr!), maar de losse golven blijven.Scruff Me - € 20,40

Scruff Me is een gelée die je haar er wat verfrommeld en structuurloos moet laten uitzien. Deze gebruik je op handdoekdroog haar, op de lengtes en punten om ze dan wat de verfrommelen met je vingers. Je kan je haar dan aan de lucht laten drogen of met een föhn werken.

Scruff Me had helaas het minste effect op mij (alweer: fijn haar, grrr!) want het effect zakt heel snel uit. Ik heb gewoon te fijn en flou haar. In combinatie met Beach Waves blijft het effect wel beter zitten.Next Day Hair - € 20,40 

Vers gewassen haar is fijn, maar helaas kan ik er weinig meer mee doen dan het los laten hangen. Als ik mijn haar wil opsteken of er een vlecht mee wil maken, doe ik dat altijd met next day hair, haar dat dus een dag eerder gewassen heeft. Dan heeft mijn haar meer structuur en grip en gaat het stylen wat beter.

Nu kan je wel een beetje spelen met dat proces want de Next Day Hair spray helpt je een handje. Het lijkt op een gewone haarspray, maar in de fles zit een heel fijn mineraal poeder en een fixerend polymeer die zorgen voor dat nonchy en getexturiseerd effect. Ik heb de indruk dat dergelijke texturiserende sprays in de lift zitten, want ik heb er toch al een aantal op blogs zien passeren.

De Next Day Hair spray werkt op droog haar, dat je in de lengtes en punten aanbrengt en - ook hier - met de vingers dan verfrommelt. Hoe meer textuur je wilt, hoe meer je moet sprayen.


Waarschijnlijk ligt het aan mijn extra fijn haar, maar bij alle drie de producten krijg ik een gelijkaardig effect.: een beetje oumph en een soort van slag die het een dag volhoudt. Een echte voorkeur heb ik niet, al is het wel fijn dat je Scruff Me en Next Day Hair ook op droog haar kan gebruiken. Dat werkt dan gewoon een beetje sneller!


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Oh dat ziet er erg fijn uit bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet dat je beach hair behandelingen kan doen, ik heb zo'n haar van nature en ben daar toch alles behalve blij mee eerlijk gezegd :p Het effect bij jou vind ik wel mooi, het staat natuurlijk en het lijkt me ook niet pakkerig zoals na veel beach sprays wel het geval is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit bij jou, maar ik lees tussen de lijnen dat je niet super enthousiast bent over de producten ( of heb ik het mis)? Mijn haar heeft nogal dezelfde kenmerken als het jouwe, dus ik ben vaak op queeste naar goede haarproducten voor pannenkoekplat haar ;) Ik heb net de Depolish uit de Wildstylers lijn gekregen dus ik wil hem zeker proberen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heeft eerder met mijn haar te maken, haha. Als ik mijn haar krul bijvoorbeeld, blijven de krullen ook nooit een hele dag zitten. Dan krijg ik na een paar uur altijd hetzelfde, een soort slag, maar meer niet. Frustratie alom! :-)

   Verwijderen
  2. Ik ken het probleem, echt heeeel vervelend! Ondertussen heb ik wel een trucje om mijn krullen iets langer goed te houden, ze blijven een dikke halve dag heel mooi zitten :)

   Verwijderen
 4. Ik ben zelf heel nieuwsgierig naar die Beach Waves spray! Mijn haar lijkt ook op dat van jou (dun haar dus) dus ik weet niet of het veel effect zal hebben, maar ik ga toch eens langs bij Florale denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begin altijd enthousiast met zo'n Beach Wave spray, maar meestal voelt het dan ook echt alsof ik een dag op het strand lag, waardoor ik maar al te blij ben als het er weer uit mag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik de 'next day hair' bus graag :-)
  www.v-fashionwise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vraag me af als ze bij mijn haren zouden 'werken', want ze klinken anders wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind zo'n producten altijd fijn nadat ik mijn haar gewassen heb 's avonds en dan opsteek om te gaan slapen, dan sta ik meestal met meer textuur op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een heel mooi resultaat, al moet ik er van mijn broer bij zeggen dat hij je het mooist vindt met een staart. jaja, hij is ook een fan van je filmpjes ;D moet kunnen, toch ;)

  s-a-s-k-i-a

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt echt leuk! Ga ik ook snel eens proberen
  x
  www.cashmerecoffee.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Next Day Hair spray kun je ook gebruiken van de roots tot de puntjes dat zal mss helpen om je golven (of beach waves) wa beter te houden ;-) en ook droogshampoo kan helpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig