24 april 2014

Deauty april 2014


De Deauty box van april is perfect voor wie binnenkort een tripje plant, want het zit vol travelsize producten. Kwestie van de ruimte in je koffer voor belangrijke dingen te bewaren, zoals een giga shopbuit. Ik droom in elk geval nog altijd van een reisje naar New York, en dat wordt alleen maar erger nu ik dagelijks de vlogs van de dames van Live Life Gorgeous bekijk. One day...


Redken Diamond Oil Shampoo - 50 ml
Redken Diamond Oil Conditioner - 30 ml

Deze kende ik al! De Diamond Oil producten van Redken bevatten drie soorten olie en zijn dus uiterst geschikt om dof, beschadigd haar te voeden en te verzorgen. Deze formaatjes zijn perfect voor een weekje weg (eens leeg heb je nadien weer meer ruimte in je bagage) en dat ze lekker ruiken, is een fijne plus.


Vichy Normaderm diepreinigende gel - 100 ml

De Normaderm-lijn van Vichy is eigenlijk gericht op de onzuivere huid. Dat is niet mijn huidtype, maar ik kan een zuiverende reinigingsgel wel appreciëren. Weg puistjes, verstopte poriën en een shiny skin! De verpakking in de box is trouwens een halfsize en is alweer perfect om mee op reis te nemen.


Eucerin Onder de Douche Bodylotion - 50 ml

Dit is handig! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van de Lush Ro's Argan Body Conditioner en ook deze mini van Eucerin is van het zelfde type: je gebruikt deze bodylotion in de douche op een natte huid, laat hem even inwerken en dan is het tijd om helemaal gehydrateerd uit de douche te stappen! Misschien net iets te klein om een hele week mee toe te komen, want met dergelijke onder de douche lotions ben ik meestal vrij kwistig.


Garnier Body Tonic Scrub - 200 ml

De enige fullsize in de aprilbox komt van Garnier. Deze gelée Body Tonic Scrub met cupuaçuboter en een blend van argan-, macadamia-, amandel- en rozenolie is perfect voor de droge huid. Ik detecteer ook een citrusgeur en spot fijne korreltjes die je lichaam terug glad maken. Niet iets om echt mee op reis te nemen, wél perfect om je lijf zomerklaar te maken.

De extra deze maand was een soort van afslankdrankje van Power Slim, maar aangezien het een mokkasmaak had en dat écht niet mijn ding is, heb ik het een betere thuis gegeven. De laatste maanden is Deauty weer goed op weg. Ik was dan ook aangenaam verrast door de inhoud van deze maand!


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Persoonlijk was ik blij met zo goed als alle producten. Wel vind ik het nog steeds spijtig dat ze bij Deauty het blijkbaar moeilijk vinden om er een beetje vanalles in te steken. Het is weer allemaal verzorging. Een nagelproduct, en een makeup product erbij, en ik zou het al veel beter vinden. Ook vind ik de waarde van de inhoud vrij laag. Ja die is ietsje hoger dan wat je ervoor betaald, maar je moet natuurlijk ook rekening houden met het feit dat je er anders mee zou kunnen kopen wat je zelf wil. Voor de rest al veel beter dan enkele maanden geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Make-up in de brede zin blijft inderdaad wat achter. Ik mis dat zelf ook wel en daar heb ik ook al een aantal keer iets over gezegd, maar dat blijkt precies wat moeilijker op grote schaal. Waarom weet ik niet, misschien is verzorging gemakkelijker aan te passen aan verschillende voorkeuren?

   Verwijderen
  2. Misschien. Ik heb altijd gedacht dat dit was omdat er van make up minder proefverpakkingen zijn. Of omdat make up in Belgie sowieso toch nog altijd een stuk achter is (vind ik zelf) op vlak van populariteit.

   Verwijderen
  3. Ik heb van deze box trouwens nog maar een versie gezien denk ik. (dus er wordt sowieso niet altijd enkel naar voorkeur gekeken. wat ik versta, maar dat kan dan ook voor makeup)

   Verwijderen
 2. Ik was ook zeer tevreden met deze box! Yes Deauty heeft zich herpakt!
  Mooie foto's maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik heb net hetzelfde gevoel door die volgs te bekijken :)! Ik wil naar New York!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 't een mooie inhoud, in ieder geval beter dan wat we de voorbije maanden gezien hebben. En mja, die vlogs op Livelifegorgeous geven mij ook serieuze NYC koorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze inhoud vind ik heel mooi!! Ik wist niet zeker of ik een abo zou nemen in juli, maar als de inhoud zo blijft ga ik zeker een abo vragen voor mijn verjaardag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf ook zeer tevreden over deze box! Ik blijf nog even abonnee!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I'm glad to see a couple of full-size products here, although it'd be fun to throw something into the skin/hair care mix!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige inhoud van de box.
  Ik ken deze producten niet.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig