23 april 2014

The Body Shop Spring Trend 2014


Bij The Body Shop is de lentemake-up heel erg zoet en schattig. Ik spotte een aantal golden oldies die deze lente weer hun opwachting maken in de gepaste tinten.


Want wie kent ze niet, de Shimmer Cubes? Ik heb er twee, de roze in Hot Pink en het neutralere Spring Bronze. De Shimmer Cubes zijn eigenlijk blokjes oogschaduw die dan in een vernuftige verpakking zitten. Eigenlijk zou je op die manier al bijna zelf je perfecte Shimmer Cube-palet kunnen samenstellen door een kleurtje eruit te halen en te wisselen voor een ander. Ik denk niet dat The Body Shop de customize optie aanbiedt, maar het is misschien wel het overwegen waard.

Hot Pink bevat dus vier roze kleuren, van licht naar donker. Ik mis ergens wel een hele donkere kleur om dit een perfect palet te maken, maar het is wel een heel erg fun palet om in huis te hebben. Spring Bronze heeft wel die donkere kleur waarmee ik graag mijn buitenste ooghoek aanzet en bevat voor de rest warme, bronzen tinten en een gelige highlighter. Zoals de naam het zegt, bevatten de Shimmer Cubes eigenlijk alleen maar glanzende oogschaduw. Persoonlijk vind ik dat niet erg, want hoewel alle kleuren erg gepigmenteerd zijn, kan je ze goed uitblenden tot een heel draagbare look. De shimmer is dus nooit té opvallend. Op de foto's heb ik trouwens gewerkt met Spring Bronze.Voor de lippen zijn er eveneens zachte glossjes in een handige en compacte (en toch een giga hoeveelheid van maar liefst 12 ml gloss!) tube met schuine applicator. De gloss van The Body Shop heeft altijd een extraatje, want hier krijg je niet enkel een kleur, maar ook een geur. De Lip Gloss in Rose ruikt dus naar rozen en die in Vanilla ruikt heerlijk naar vanille. Heel erg veel kleur komt er niet van af want de glossjes zijn eerder transparant dus het is vooral een kwestie van jouw favoriete geur te kiezen. Je moet er wel tegen kunnen dat ze als die hard gloss redelijk aan je lippen plakken - máár: dus ook heel goed blijven zitten!

The Body Shop Spring Trend
Shimmer Cubes in 26 Hot Pink en 30 Spring Bronze - € 22,00
Lip Gloss in 53 Rose en 12 Vanilla - 12 ml voor € 7,00


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind die Spring Bronze echt heel erg mooi!
  Gloss daarentegen, dat is totaal mijn ding niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spring Bronze vind ik prachtige kleuren! De lipglosses zijn ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook shimmer cubes thuis staan en ik vind ze heel erg fijn! Ik heb de bronze en de paarse variant! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spring Bronze vind ik heel erg mooie en die glossjes zien er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow die roze zien er bij jou super gepigmenteerd uit! Op mijn arm gaven ze heel wat minder af. Dit is ook zonder primer eronder toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn swatches zijn altijd droog, zonder primer. Misschien ben ik gewoon bleker? :-)

   Verwijderen
 6. Die shimmer cubes zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ze zijn zo cute en wat een mooie kleuren! Moet ze snel eens gaan uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig