21 april 2014

Estée Lauder Advanced Night Repair: meet the family

Estée Lauder Advanced Night Repair

We zijn eigenlijk even oud, de Estée Lauder Advanced Night Repair en ik. In de beginjaren waren we complete vreemden voor elkaar, maar rond mijn twintigste levensjaar leerden we elkaar kennen en sindsdien... onafscheidelijk!

Het helpt dus wel, van die luxestalen die je bij aankopen krijgt. Mijn eerste kennismaking met de Estée Lauder Advanced Night Repair was namelijk dankzij zo een setje dat je kreeg bij aankoop van huidverzorging. Ik kocht toen voor de eerste keer de Hydra Complete dagcrème (intussen heet deze lijn Hydrationist) en kreeg een zakje met enkele luxeminiaturen. Een ervan, het ANR serum, viel zo in de smaak dat ik het sindsdien ben blijven kopen.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Intussen heb ik zo goed als de ganse familie in huis. De basis blijft natuurlijk het Advanced Night Repair Serum, dat vorig jaar geherformuleerd werd, iets waar ik toch een klein beetje schrik van had. Ik was al zo tevreden van de ANR (review!), was er dan wel ruimte voor verbetering?

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

De naam werd twee tekens langer: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. De verpakking bleef gelukkig het herkenbare bruine flesje met pipet en ook de kleur en substantie bleven hun oude zelf. De geur is volgens mij wel lichtjes gewijzigd, ik ruik er een subtiele hint van algen in. En dat klopt ook wel want bij de ANR II staat er een algensoort in de ingrediëntenlijst. Nu ik ANR II al wat langer gebruik, valt dat geurverschil mij ook minder en minder op. 

ANR II blijft, net als zijn voorganger, een heel fijn nachtserum dat de nachtelijke herstelprocessen van je huid mee helpt ondersteunen. Een goede nachtrust krijg je er niet mee, maar alleszins wel de huid die daarbij hoort. ANR II is herstellend, hydraterend en - verschillend van zijn voorganger - zuiverend.

Of je nood hebt aal zoiets al de ANR II, zal dus echt afhangen van jouw eigen huid. Een vaste leeftijdsgrens kan ik hier niet op plakken, maar in theorie zou het als anti-ageingproduct vooral gericht zijn op 30-plussers. Niet dat dat mij ooit tegenhield...

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Het ANR-gamma bevat ook twee oogverzorgingen: Advanced Night Repair Eye (een frisse gel die heel fijn aanvoelt op de oogcontour en die hetzelfde poogt te doen voor je ogen als het serum voor de rest van je gezicht. Deze kocht ik intussen al een aantal keer opnieuw omdat het mijn oogcontour voedt zonder te vettig te zijn) en de nog jonge Advanced Night Repair Eye Serum Infusion (een vloeibaar oogserum dat als basis kan dienen onder eender welke andere oogverzorging). Het ANR II Serum blijft natuurlijk mijn absolute favoriet, maar zolang ik niet moet kiezen, sluit ik liefkozend heel de ANR-familie in mijn armen.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II - 30 ml voor ongeveer € 65,00
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye - 15 ml voor ongeveer € 46,00
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Infusion - 15 ml voor ongeveer € 50,00BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. Persoonlijk vind ik dit de mooiste lijn van Estée Lauder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tijd voor een bekentenis : Sinds enkele weken gebruik ik het ANR serum als dagverzorging :) Het werkt gewoon heel goed voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I just repurchased the serum and the eye serum! I've tried sachets of the eye cream, but for me personally it has too much silicone! The eye serum on the other hand, really visibly makes my undereye area much better :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit merk werkt perfect op de huid van mijn gezicht!
  Na het gebruik hiervan wordt mijn huid zijde zacht.
  Maar om heel veel geld neer te leggen doe ik niet dus let ik op de aanbiedingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het anr eye serum infusion ken ik nog niet. de andere 2 heb ik ofwel in het verleden gebruikt of ik gebruik het nu nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze producten lijken me zo fijn werken! Jammer dat ze zo duur zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig