22 april 2014

Fan di Fendi Leather Essence

Fan di Fendi Leather Essence

Fan di Fendi Leather Essence is een limited edition parfum met speciaal afgewerkte verpakking. Het is de liefde voor handtassen die Fendi ertoe bracht om deze speciale editie uit te brengen, want dit is een ode aan de cuoio romano, een ongelooflijk zachte ledersoort waarmee het merk prachtige handtassen maakt.

Het leder komt terug op de verpakking (de buitenkant van de doos kreeg een bruine lederlook met gouden accenten), op de flacon (de gestructureerde, goudkleurige dubbele F die een beetje lederachtig aanvoel) en in het parfum zelf, waar uiteraard lederakkoorden in werden verwerkt. 

Fan di Fendi Leather Essence

Elemi-hars x Siciliaanse mandarijn
lederakkoord x wierook x Damascena-roos
vanille x absolue van Venezolaanse tonkaboon x muskus

Met al die goudbruine accenten verwachtte ik een warm parfum en Fan di Fendi Leather Essence stelt daarin niet teleur. Dit is een oriëntaalse, houtachtige geur met redelijk wat warmte en vrouwelijkheid. Hij houdt het goed vol op mijn huid en doorstaat de werkdagtest. Het is een geur die perfect past bij een volwassen, zelfzekere vrouw, maar hij is niet te overweldigend, noch te specifiek dus ik denk dat hij nog wel een breed publiek aanspreekt.

Mijn weekje verlof zit erop - boe! - dus op naar de nieuwe werkweek!

Fan di Fendi Leather Essence eau de parfum - 50 / 75 ml voor € 86,00 / 103,00BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. Prachtige flacon! Ik heb ook een nieuw Fendi parfum, eentje met kersenbloesem voor de lente. Ruikt echt geweldig. Maar ik vind deze gouden flacon wel mooier dan de mijne :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie flacon :)

  verder ben ik niet bekend met het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem heel goed en verfijnd. Heel wat anders dan de meeste commerciele parfums en dat is dus echt een grote plus. En het flesje is to die for!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie flacon!!! ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen al voor de flacon zou ik dit parfum al willen hebben. :-) Ik ga dit parfum zeker testen, ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend en ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe geur!
  Hier in NL is een groot warenhuis die de bags etc. van deze brand verkoopt.
  Ik kijk er altijd met grote ogen naar..... voordat ik zo bag kan kopen zal er jaren lang voor gespaard moeten worden om de best friend aan mijn schouder te laten bungelen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig