17 april 2014

FILMPJE: Beauty scenario tag


Wat als... al je foundations zouden weg zijn? Je terug kon gaan naar je tienerjaren en het kapsel en de make-up kon herdoen? Of als je beauty stash leeggeroofd zou zijn? Dit en nog enkele andere beauty scenario's komen terug in deze tag.


Hoe zouden jullie reageren?
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuk filmpje! :D had de tag ook al bij een aantal Britse bloggers gezien, ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er echt weer prachtig uit, echt wauw! Hele mooie producten die je gebruikt, de Garnier BB cream vind ik zelf ook heel goed. Ik vind het trouwens echt heel vervelend als ik een halve dag rondloop met iets tussen m'n tanden of lippenstift op m'n tanden en niemand zegt me iets! Ik zeg dat zelf altijd :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, leuke tag, die kende ik nog niet :-) Je gebruikt mooie producten. Alleen die BB cream van Garnier werkt niet zo voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond dit een heel leuke tag! Leuk dat je deze gedaan hebt! :-) Ik kon me wel in jou antwoorden vinden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze tag kende ik nog niet ;)

  grappig dat je ooit kort, donker haar had :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig