15 april 2014

Guerlain Rouge G de Guerlain in Rose Glacé

Guerlain Rouge G de Guerlain in Rose Glacé

Rouge G de Guerlain in Rose Glacé huppelde in al zijn schattigheid mijn leven in met een pastelroze verpakking en ik was meteen om.

Guerlain is een toppertje als het op verpakking aankomt, want de Rouge G de Guerlain lipsticks zijn echte pareltjes: ze leveren een prachtige lipstick in een kunstige verpakking die meer is dan een lipstickhuls. Eigenlijk werd het geïnterpreteerd als een accessoire, een juweel dat je in je make-uptasje draagt en vol liefde kan bovenhalen. Als je de lipstick wilt gebruiken, klap je met dezelfde beweging ook meteen een dubbelzijdige spiegel open. Heel elegant, maar vooral heel erg handig!

Guerlain Rouge G de Guerlain in Rose Glacé

Guerlain Rouge G de Guerlain in Rose Glacé

De gewone Rouge G's zijn te koop in een goudkleurige huls. Leuk detail: de lipstickkleuren zijn allemaal vrouwennamen die beginnen met een G (limited edition of collectors items uitgezonderd). Alle Rouge G's die ik al heb gehad, zijn qua textuur heel zacht, romig, met een geweldig mooi pigment en ruiken altijd subtiel naar de typische Guerlain lipstickgeur. Voor het komende seizoen is er Guerlain Fall in Rose, een beperkte collectie met twee collectors items: Rose Grenat en Rose Glacé. Daar kreeg de verpakking dezelfde kleur als de lipstick en dus werd Rose Glacé ondergedompeld in een pastelroze badje.

Rose Glacé is een nuderoze lipstick die heel erg balsemachtig aanvoelt. Hij is superhydraterend voor de lippen en geeft nét dat klein beetje kleur met hele fijne parelmoeren shimmers. Je zou hier een kleur over kunnen dragen of het gewoon zo laten voor naturel gedefinieerde lippen. Het voelt in elk geval heel comfortabel.

Rose Grenat - je ziet hem op de achtergrond - is dan weer een wat opvallender en intenser, rozerood met een fluwelen finish met dito verpakking.

Guerlain Rouge G de Guerlain vaste collectie: 15 Galiane / 77 Géraldine / 48 Geneva / 16 Gaëtane / 78 Gladys - € 45,70
Guerlain Rouge G de Guerlain Fall in Rose collectors: 864 Rose Grenat / 866 Rose Glacé - € 45,70
Share:

11 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig