7 april 2014

Max Factor Lipfinity: Stay Cheerful, Alway Delicate, Just in Love


Vandaag doen we een rondje two step met Max Factor. De nieuwe kleuren van de Lipfinity Lip Colour moet je namelijk in twee stappen aanbrengen. Twee keer het werk, maar daarna moet je er (bijna) niet meer naar omkijken!

Het product zelf is niet nieuw, wel zijn er sinds kort drie nieuwe kleuren beschikbaar, wat het totaal op twaalf brengt. Elk doosje bevat een basiskleur - superintens pigment dat gemakkelijk over je lippen glijdt en een heel mooie egale laag achterlaat van de eerste applicatie - en een toplaag - een hydraterende stick die de vochtbalans in je lippen verzegelt en je lippen wat glans geeft.De basiskleur werkt met een welgevormde sponsapplicator: als je goed kijkt, zie je dat er in de schuine applicator een minuscuul reservoirtje zit, waar genoeg kleur op zit om je lippen in te kleuren. Daarna blijf je ongeveer een minuutje stilzitten en probeer je vooral om je lippen niet op automatische piloot op elkaar te drukken. Dit is geen gewone lipstick!.

Pas als de basiskleur opgedroogd is, doe je verder met de toplaag. Het pigment verliest namelijk wat van de glans als het opdroogt en transformeert in een supergepigmenteerde stain (die drogere textuur heb je nodig als je wilt dat je lipproduct lang blijft zitten), maar dan kan je de glans terug doen herleven met de toplaag.

Zeker doen: zorg dat je lippen vetvrij zijn voor je aan de Lipfinity begint. Ik heb geprobeerd om de kleur aan te brengen nadat ik een lipbalsem had gesmeerd, maar dan 'pakt' de kleur niet goed op je lippen en krijg je geen mooi en egaal resultaat. Je hebt ook helemaal geen lipbalsem nodig: de basislaag is flexibel genoeg zodat je geen rare randjes aan je lippen krijgt en uiteraard werkt de toplaag ook gewoon als hydraterende lipbalsem.Een hele dag en nacht heb ik de kleuren niet getest, maar toch wel uren aan een stuk, onder andere ingevuld door werk - op kantoor en thuis - en gevolgd door een maaltijd en een twee uur durende dansles. Er was niets, maar dan ook niets van de basiskleur verdwenen, hoewel ik dus gegeten, gedronken en serieus gezweet heb. Dit najaar trouwt mijn bestie en ik kan haar de Lipfinity van harte aanraden, want het lijkt me ideaal voor bruidjes! Waar moet je wel op letten? Regelmatig de toplaag heraanbrengen, want de glans verdwijnt wel en daarmee ook het heerlijke gehydrateerde gevoel.

Max Factor Lipfinity is dus pérfect om fellere kleuren te dragen, want eens het op je lippen zit, bougeert het gewoonweg niet. Al mag de nude er ook zijn - Always Delicate was blijkbaar dé lipkleur van de laatste modeshow van Victoria Beckham - en als het goed genoeg is voor Vicky, dan is het ook goed genoeg voor mij.

Max Factor Lipfinity Lip Colour bestaat in 12 kleuren - € 16,99 in de supermarkt en drogisterij
Share:

12 opmerkingen

 1. De nieuwe kleuren zien er echt goed uit! En het is zeker idd iets om aan te raden voor bruidjes ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat deze zo lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die kleuren zien er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt supergoed! Ik ben altijd op zoek naar lipproducten die lang blijven zitten

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. stay cheerful vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren die ze hebben toegevoegd aan de collectie! Ze zien er wel héél fel uit. Niet dat dat niet mag natuurlijk ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zijn fijn hé. Ik vind het vreselijk om elk half uur lipstick te moeten bijwerken dus dit is ideaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ze lijken me heel fijn! En de kleuren zien er ook erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt super mooie kleurtjes, vind ze wel een beetje prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig