8 april 2014

Lush Ro's Argan Body Conditioner

Lush Ro's Argan Body Conditioner

Ro's Argan Body Conditioner is al favoriet vanaf de eerste keer dat ik deze shower smoothie mee naar huis nam. Wat zeg ik, vanaf de eerste keer dat ik er in de winkel aan rook. Meteen. Om.

De rozengeur - net als de Rose Jam Bubbleroon! - komt je tegemoet: lekker zoet, maar niet suikerig. 't Is echt jammer dat ik de geursensatie niet via het scherm kan delen, want dan zou je pas weten wat ik bedoel. En het is meer dan enkel de geur. De zalige textuur, bijvoorbeeld: Ro's Argan is niet lopend maar wel heel zacht. Dat zal vast wel met de ingrediënten te maken hebben: cacao-, cupuacu- en karitéboter, paranoten-, amandel- en arganolie en goji bessensap. Lekkere ingrediënten die veel goeds doen voor je huid.

Lush Ro's Argan Body Conditioner

Lush Ro's Argan Body Conditioner

Ro's Argan is eigenlijk de oer-bodylotion-voor-onder-de-douche. Veel merken hebben tegenwoordig een of andere variant hierop, maar zo'n voedende versie als die van Lush ben ik nog niet tegengekomen. Vandaar ook de naam body conditioner: in de hiërarchie der lichaamsproducten plaats ik hem boven de body butter en body lotion. Een keertje met Ro's Argan en mijn huid voelt dagenlang zacht en gevoed aan.

Enorm handig ook, want het laat je toe jezelf heel snel te voorzien van lichaamsverzorging. Een schepje is voldoende voor heel je lijf en tegen dat je uit de douche komt, ben je eigenlijk al klaar. Een kleine tip wel: houd Ro's Argan echt als allerlaatste product, want je handen voelen nadien ietsje vettig aan. Niet het juiste moment om dan nog de conditioner uit je haar te beginnen spoelen.

Binnenkort ben ik nog eens een dagje in Londen. Daar hoort - uiteraard! - een obligatoir bezoekje aan Lush bij en deze gaat dan zeker nog eens mijn mandje in. Ik heb een hele lade vól bodyproducten, maar ik denk niet dat ik nog zonder Ro's Argan kan.

Lush Ro's Argan Body Conditioner - 225 g voor € 31,50
Share:

15 opmerkingen

 1. Goh ja, echt een zalig product, ik heb het ook sinds ruim een maand in mijn badkamer staan en ja, het is toch echt wel beter dan body butter, body lotion vind ik al helemaal het geld niet waard. Ik vind het idd ook wel de evidentie zelve dat je dit product echt als allerlaatste stap gebruikt onder de douche.
  En hmmm, ik ruik het nog 1 à 2 dagen na gebruik onder de douche, maar idd die zachtheid voel je ook nog dagenlang na. Hoewel ik niet echt voor de typische rozengeur ben, vind ik het in deze body conditioner echt niet storend, het geeft je juist dat luxueuze gevoel, zoals de lushie het destijds zo mooi verwoorde tegenover rub rub rub, wat in de winkel ook bij mij werd uitgetest en ook wel goed rook, maar ik viel uiteindelijk toch voor de "luxe" versie en ik heb er echt nog geen seconde spijt van.
  De lush producten die ik kocht vallen onder mijn budget van extra verwennerijtjes dus heeft mij mijn er niet veel over te zeggen, maar als het hij zou weten wat ik uitgaf dan zou hij me voor gek verklaren, maar het is het echt zo waard!! Dit is echte ontspanning, effe me-alone-tijd!!
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoelde dus dat mijn man er dan niet veel over te zeggen heeft, oepsie een beetje te snel willen typen, of zou het toch een beetje dromerig zijn van die zalige lush-producten??
   Greetz, Inge.

   Verwijderen
  2. Ik vind hem ook niet de typische rozengeur hebben! Ik heb nochtans wel geprobeerd om hem te gebruiken terwijl ik mijn haarconditioner liet inwerken (ik dacht aan multitasken te doen, haha) en dat was dus geen goed plan :-)

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! Ik heb deze ook, maar nog niet gebruikt, dringend verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I've heard great things about this one! So many people seem to be fans. I can't stay in a Lush store for too long because I start sneezing, but I might have to sniff this next time I see one!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er een zeer aangename textuur uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet dat Lush ook zo'n product in haar assortiment heeft zitten...Wat leuk om te lezen! Ik ben inmiddels erg nieuwsgierig naar de geur ;-) Het enige nadeel lijkt me de pot met deksel. Ik vind dat zo onhandig en ietwat onhygiënisch onder de douche. Bij mij loopt er dan altijd water in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik laat de pot aan de kant staan en haal hem pas op het einde in de douche, neem wat ik nodig heb en zet hem dan weer buiten. Met scrub in een pot doe ik dat ook zo, 't is wat minder handig soms, maar de textuur van Ro's Argan is eerder dik, dus ik denk niet dat het in een flesje kan.

   Verwijderen
 6. Dit klinkt geweldig ;-)
  Heerlijk om zo qaulity time voor jezelf te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmmm, moet al straf zijn om m'n after-oil van de troon te stoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze is héérlijk hé! :-) #musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij staat op mijn lijstje van heel binnenkort nu eindelijk uithalen, dus ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw ik ben sowieso echt al een groot fan van Lush ziet er super goed uit en lijkt mij een erg fijn product! liefs

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig