2 mei 2014

EVENT: opening INGLOT Hasselt


Hasselt is vanaf vandaag weer een makeup heaven rijker - meteen een extra reden om de Limburgse hoofdstad eens een bezoekje te brengen. Gisteren stapte ik in avant-première bij INGLOT op de roze loper en spotte ik er - behalve BV's - ook veel make-up.

Ik ga mijn shopartikel - shoppen in Hasselt - trouwens dringend eens moeten bijwerken, want onlangs opende er ook al een MAC store en volgend jaar een Inno. Life is good (maar ocharme mijn portemonnee).

Terug naar INGLOT. Het Poolse merk is voor de Belgische make-upliefhebbers jarenlang een buitenlands avontuurtje geweest waar we onze noorderburen voor benijd hebben, want zij hadden wél enkele INGLOT-winkels. De eerste Belgische vestiging komt dan ook vrij onverwacht, maar is zeker zo welkom. INGLOT is vooral bekend voor hun magnetische Freedom System, waarbij je zelf kiest waarmee je naar huis gaat: een single of trio oogschaduw, blush, concealer, lippenstift, ... you name it. Al kan je er ook wel ander dingen vinden, zoals nagellak in elke kleur van de regenboog of extreme nepwimpers.Ik spotte héél veel oogschaduw en wist even niet waar ik het had. Er zijn verschillende kleuren, finishes en combinaties mogelijk, zodat ik niet anders kon dan er enkele mee te nemen - shoplog volgt, uiteraard.

Place to be: INGLOT op de Minderbroederstraat 29, 3500 Hasselt
Meer info en openingsuren vind je op hun Facebook-pagina


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Eindelijk kan ik mijn Inglot collectie wat uitbreiden :) Ik kijk er naar uit om de winkel een bezoekje te brengen. Mooie foto's heb je gemaakt! Die pigmenten zien er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's heb je daar nog weten te maken tussen al dat volk :D leuk van eens met je te babbelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk een Inglotwinkel bij ons! Woehoew! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na mijn thesis moet ik echt nog eens naar Hasselt om te winkelen!! Ben nog niet bij MAC geraakt en nu de Inglot er ondertussen ook al is, moet ik zeker eens gaan shoppen! :-)
  Ben ook heel erg benieuwd naar je aankopen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh, wat een mooie kleurtjes allemaal :)

  en ja, zo fijn dat er een Inno komt, hé?

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word echt helemaal happy van gewoon al de foto's te zien! Smart move hoor, Inglot naar Belgie brengen, die winkel wordt binnenkort volgens mij platgelopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er een hele mooie winkel uit! En oh, zie ik daar cream blushes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu is hasselt idd pas een leuke beauty stad, eerst niet zo vidn ik :) Ik moet ook dringend nog eens gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh my! Ziet er echt nail polish heaven uit! Ik ken het merk nog niet zo lang maar heb wel al een lakje van hun uitgeprobeerd. Hopelijk volgt er nog meer ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig