1 mei 2014

Dior 5 Couleurs Transat Edition in Atlantique x Diorshow Art Pen in Bleu Croisière


Met een zomercollectie geïnspireerd op een marinethema, kan het niet anders dat de oogschaduw van Dior Transat heel veel blauw bevat.

Het quint 5 Couleurs Transat Edition in Atlantique bevat vijf verschillende tinten blauw samen met een neutrale bruine oogschaduw. De vier buitenste kleuren zijn heel strak gehouden, op de middelste kleur zie je een touwreliëf. De meeste kleuren hebben een matte of satijnfinish, maar dat doet geen afbreuk aan het gemak waarmee je ze kan blenden. De lichtblauwe kleur bevat dan weer heel veel shimmer, de donkerblauwe kleur in het midden is eerder satijnmat, maar heeft toch hele fijne blauwe shimmertjes in zich, al zie je die niet zo heel goed.


Ik heb er voor de gelegenheid ook twee looks mee gemaakt: een heel draagbare look met drie kleuren en een look waarin ik volledig los ga. Geen alledaagse look, zelfs niet voor mijn doen, maar dat vind ik juist fijn aan make-up: je kan ermee spelen en dingen doen die wat uit je comfort zone liggen.De blauwe Atlantique-look bevat echt alle kleuren uit het palet: ik ging voor een donker ooglid met een lichter effect in het midden, zodat de donkerblauwe oogschaduw een gesculpteerd effect geeft. De blauwe oogschaduw werd dan uitgeblend naar boven toen en onder mijn oog wilde ik wat tegengewicht, dus ging ik voor de neutrale bruine kleur.Voor de draagbare look heb ik gewerkt met de lichtblauwe kleur, de donkerblauwe middenkleur en de matbruine kleur. Het lichtblauw ging over heel mijn ooglid, de bruine kleur plaatste ik in de arcadeboog en onder het oog en de donkerblauwe kleur werd mijn outer V-kleur. Een pak subtieler en daarom wilde ik het kleuraccent versterken met de Diorshow Art Pen in Bleu Croisière, die ook in de Transat-collectie zit.En oh my... de Diorshow Art Pen verdient een standbeeld. Wat. Een. Geweldige. Eyeliner. Ik ben sowieso fan van dit soort vloeibare eyeliner: een pennetje werkt erg gemakkelijk en je kan je gewoon concentreren op het tekenen van de eyeliner. Maar de Diorshow Art Pen is toch wel de beste die ik tot nu toe gebruikt heb. De vilten tip is erg spits en behoudt zijn vorm ongelooflijk goed. Het werkt als geen ander, ik kan echt tot aan de wortels van mijn wimpers komen en ik krijgt er met gemak een scherpe punt mee getekend. Het liefst werk ik met een zwarte eyeliner, maar door Bleu Croisière ben ik toch meer kleur in neutrale looks beginnen steken. Het is een donker marineblauw dat net dat beetje meer effect geeft dan een gewone zwarte eyeliner. Ik vind het een verfijnde en eenvoudige manier om toch wat blauw op je ogen te gebruiken, als je niet voluit voor blauwe oogschaduw durft te gaan.

Dior Transat is verkrijgbaar in de parfumerie
Dior 5 Couleurs Transat Edition 544 Atlantique / 564 Sundeck - € 59,60
Diorshow Mono Transat Edition 261 Cabine / 541 Pavillon - € 35,00
Diorshow Iconic Overcurl Waterproof in 351 Bleu Croisière - € 36,00
Diorshow Art Pen in 385 Bleu Croisière - € 36,89BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Wauw, wat een schitterende look heb je met de eyeshadows gemaakt! Ik hou van blauwe oogschaduw.
  Schitterende eyeliner ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele mooie look gemaakt en de kleur staat ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke collectie! Het palet ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige look heb je met deze producten gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi paletje! Blauw blijft één van m'n favoriete oogschaduwkleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeh, i love the eyeliner :)

  laatst zag ik nog een ouder filmpje van je (ik herbekijk ze wel vaker op een luie zondag of wanneer ik me wat verveel) van 1 september 2012. toen had je ook een mooie, felle ooglook op en ik dacht zou ze dat in real life wel eens vaker doen en net nu koos je weer voor zo'n soortgelijke felle ooglook in dit artikel. keitof :D

  bedankt trouwens voor je filmpje over de nieuwe fond de teint van chanel. ik kocht hem eergisteren ook, nadat ik je filmpje laatst zag. ik had écht wat aan je filmpje en je tips die erin voorkwamen ;)

  zou je nog eens een shoplog filmpje willen maken? je weet wel, een filmpje waarin je je aankoopjes van de voorbije maanden wat meer toelicht ... in een filmpje dus. de shoplog filmpjes die je in het verleden al maakte, blijf ik regelmatig herbekijken. ik vind ze zo fijn :)

  je ziet maar, hé, of je dat een prettig idee vindt :)

  daag

  S*A*S*K*I*A

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een heel goede quint moet ik zeggen, heel erg leuk om mee te experimenteren. Je hebt er echt prachtige looks mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zelf draag ik nooit blauwe oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie looks heb je gemaakt, al denk ik niet dat ik het zelf zou aandurven :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind blauwe oogschaduw snel tricky, maar die eyeliner is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dit een heel mooi palettte. Jammer dat ie zo duur is.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig