25 mei 2014

Nieuw bij Demak'Up: Demak'Up Expert


Het is weer zover: de verkiezingen jaarlijkse dansshow, wanneer ik overdrijf met bronzer en mijn dubbele winged liner weer bovenhaal! Het ideale moment om het nieuwe Demak'Up Expert-gamma te testen: producten met de gekende Demak'Up katoenextracten maar speciaal ontwikkeld voor hardnekkige of waterproof make-up. That would be me!


Wat meteen opvalt: de Demak'Up Expert-producten zijn allemaal wat steviger en hebben een dikkere textuur. Zo bevat de Expert Oogmake-up Reiniger 30 wattenschijfjes die al gedrenkt zijn in lotion, maar deze watjes zijn dikker dan anders en werken dus een pak beter. Ik vind zo'n compact potje trouwens heel handig om mee te nemen op reis, want er is gewoon geen kliedergevaar.Deze wattenschijfjes werken erg goed. Even zachtjes over de ogen en het meeste van de make-up is weg. Het licht is niet ideaal - verschoning! - maar het was na de show al laat en ik wilde toch even laten zien wat zo'n wattenschijfje kan doen.


Evenmin kliedergevaar met het pak Expert Reinigingsdoekjes die je zowel voor je ogen als je gezicht kan gebruiken. Meestal waag ik mij niet aan reigingsdoekjes wegens gewoon niet effectief genoeg. Ik ga al eens graag all out met mijn make-up en dan heeft het weinig zin om te zitten boenen en mijn huid te irriteren als ik mijn make-up er veel gemakkelijker van af krijg. Maar deze doekjes zijn wat dikker en hebben door hun honinggraatstructuur een goede grip op de make-up. Ik vind ze iets minder geschikt voor mijn ogen, omdat de doekjes wat 'droger' zijn dan de gedrenkte wattenschijfjes, maar voor mijn gezicht werken ze supergoed. 


In al mijn enthousiasme ben ik zelfs vergeten een van de nieuwe producten op de foto te zetten. Als je niet van reinigingsdoekjes of voorgedrenkte wattenschijfjes houdt, kan je ook gewoon een reinigingslotion krijgen. De Expert Reinigingslotion Ogen is eveneens geschikt voor waterproof make-up en is een bi-phase product dat je moet schudden voor het beste resultaat. Daarbij kan je dan de gewone Expert Wattenschijfjes gebruiken die dezelfde honinggraatstructuur hebben als de reinigingsdoekjes en superzacht zijn.

Voor mij is dit de beste en meest effectief lijn uit het Demak'Up assortiment en dan niet eens specifiek voor waterproof make-up (want dat draag ik eigenlijk amper, ik val onder de categorie hardnekkige make-up) maar gewoon omdat ze beter reinigen en wat dikker en zachter zijn.


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik vind het potje met wattenschijfjes waar al lotion op zit altijd enorm fijn. Die gebruik ik graag voor mijn ogen en het doekje voor mijn hele gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat potje met al 'geprepareerde' wattenschijfjes lijkt me inderdaad superhandig, zeker om mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo'n doordrenkte wattenschijfjes in een potje vind ik altijd superhandig.

  dit nieuwe gamma moet ik in mijn achterhoofd houden.

  veel plezier met het dansen en hopelijk wordt je jaarlijkse dansshow een wervelend spektakel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben fan van de pads in dat potteke! Werkt geweldig zonder branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze producten ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn fijne producten, al vind ik de sensitive lijn nog net iets fijner :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig