26 mei 2014

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Beauty sleep in een flesje, I'll take it. Of toch tenminste, I'll test it. Ik vond een nieuwe bondgenoot in The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Ons gezamenlijk doel: 's nachts mijn huid herstellen en de vochtbalans terug op peil te brengen.

The Body Shop koos voor een combinatie van een serum een olie, zo krijg je direct het beste van twee werelden in een product: een serum bevat een hoge concentratie ingrediënten, een olie is helend en voedend. De aanwezigheid van het serum maakt de olie heel licht en luchtig, ik merk dat mijn huid het meteen opneemt. Van een vettige laag is absoluut geen sprake, wel voel ik dat mijn huid onmiddellijk zacht, gevoed en gehydrateerd is. Het is perfect voor elk huidtype, maar je kan het gebruik ervan een beetje aanpassen aan de eigen noden. Of ik zelf nog navolg met een nachtcrème, hangt een beetje van de staat van mijn huid af. Met mijn gemengde huid is het Serum-in-Oil meestal voldoende, af en toe wil ik iets meer voeding en komt er nog een laagje crème bovenop.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Het glazen flesje is mooi gematteerd, wat meteen ook een goede houdbaarheid oplevert. Het product haal je uit het flesje middels een pipet, zodat je zeer nauwkeurig kan doseren. Ik plaats enkele druppels op mijn hand, warm het product op tussen mijn vingers en dan breng ik het al deppend en kloppend aan op de huid. Je kan het dan nog verder inmasseren met kleine ronddraaiende bewegingen, maar meestal houd ik het bij het deppen en kloppen ('s avonds wil ik vooral graag mijn bed in, dus elke minuut telt).

Zowel de textuur als de geur zijn zacht en subtiel en vind ik perfect voor een avondroutine. Het Serum-in-Oil bevat antioxidanten, voornamelijk uit tarwekiemolie, dat fair trade verkregen wordt en een van de rijkste natuurlijke bronnen van antioxidanten is. Al blijft het daar niet bij, want hier zit een heuse mix in van tarwekiem- zonnebloem-, jojoba- maroela, sesam- en sojaolie in.

Het is geen dupe maar doet mij wel terugdenken aan het Kiehl's Midnight Recovery Concentrate; het Vitamin E Overnight Serum-in-Oil is iets goedkoper en da's mooi meegenomen.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil - 28 ml voor € 19,00BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Het lijkt me een heel fijn serum van TBS <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt interessant :) zeker voor die prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel fijn werken, met mijn gecombineerde maar eerder vette huid heb ik het echter niet elke nacht nodig, maar zelfs ik merk verschil of ik het aanbreng of niet.
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier meer over gehoord, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze lijkt me inderdaad ideaal voor de gecombineerde huid. Toch maar eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik deze een paar keer per week en vind hem ook erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik nu het MRC van Kiehl's, deze klinkt dan ook wel interessant om te proberen wanneer die op is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gestopt met hem te gebruiken want ik denk dat het mijn poriën verstopte.. Jammer want ik kreeg er een gladde, gevoede huid van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hier ook héél tevreden over! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er heel wat over gehoord en dit product is misschien toch een testje waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk product, zo lijkt me ;)

  zelf kocht ik zaterdag een nieuw serum. het is de hydraquench intensive serum bi-phase van clarins. ik ben benieuwd, het is in ieder geval een heel vloeibaar serum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dus een beetje zoals het ANR serum van Estee Lauder maar dan goedkoper? Nice :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het ook een heel goed product, en hij ziet er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig