23 juni 2014

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Een vleugje haute couture voor de wimpers, dat moet kunnen. De nieuwe Givenchy Noir Couture Volume mascara zit alvast klaar in een gelakt kleedje met omgekeerde studs en is dus een echte eyecatcher.

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Ook het borsteltje is niet alledaags: het peervormige design geeft je wimpers een maximaal volume en een open blik. De spiraalvorm zorgt ervoor dat ik niet hoef te zigzaggen met de borstel, maar gewoon van wortel tot wimper kan strijken. Wat je niet ziet, is dat de borstel ook twee verschillende soorten haartjes heeft: witte haartjes (boven- en onderaan) scheiden je wimpers en zwarte haartjes in het midden zorgen dat de mascara over alle wimpers wordt verdeeld.

Opvallend bij Noir Couture Volume vind ik de manier waarop alle wimpers heel mooi uitwaaieren, ongeacht of ik nu een wimperkruller gebruik of niet. Daarbij krijg je ook nog eens een heel mooi volume dat je goed kan opbouwen. De mascara is namelijk geformuleerd met microsilicumbolletjes die dan nog eens zijn gevuld met keratine en kunnen zorgen voor een volume op maat.

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Givenchy Noir Couture Volume mascara

Op termijn zou de Noir Couture Volume je wimpers ook nog eens moeten verzorgen en mooier maken, het bevat namelijk een Lash Booster Expert-Complex: oxazolidone beschermt en herstructureert de wimpers, het extract van Artemia salina heeft een revitaliserend effect en rijstpeptiden voeden de wimpers. Ik gebruik de Noir Couture Volume mascara nu ongeveer een maandje, maar ik heb nog geen gigantisch verschil gemerkt. Ongetwijfeld kan het geen kwaad en het is maar dan welkom, maar ik gebruik Noir Couture Volume bovenal als make-upproduct en niet als wimperverzorging.

Givenchy Noir Couture Volume mascara in n°1 Black Taffetas - € 30,50 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

  1. Mooie verpakking en ziet er wel goed uit, alleen voor mij geen 30 euro waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem echt geweldig! Zelfs nog beter dan die van Dior! Het is vooral de dramatische volume dat het zo goed doet ^^.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit. jammer dat de parfumeries in mijn buurt geen givenchy make-up verkopen.

    zelf kocht ik afgelopen zaterdag de 'so intense' mascara van sisley. bij die mascara hoort wel een woordje uitleg, alleen al door het borsteltje. ik ben in je 'oudere' filmpjes en artikels gaan zoeken naar wat meer uitleg. dankzij je tips en 'gebruiksaanwijzing' lukt het me hopelijk om met de 'so intense' een mooi resultaat te krijgen op mijn wimpers. dussss....thanks :D

    <8-)









    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me wel een fijne mascara alleen 30 euro zou ik er toch niet voor over hebben denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er zo goed uit en fijn dat het wimperharen goed seperate ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt helemaal niet slecht en ziet er mooi uit. En wat handig dat ie twee verschillende haartjes heeft!

    Je foto's zijn trouwens opnieuw prachtig gemaakt! :)

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een pracht van een verpakking. En de mascara zelf geeft ook echt een heel mooi resultaat. Duur is hij natuurlijk wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er mooi uit, maar ik zou er zelf nooit zoveel voor willen uitgeven. Mooie foto's heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig